Gnjavnik do 1. junija od 30. maja

petek, 1.6.2018 02:55

Botegin danes od 15h dalje in jutri cel dan zaprt, v nedeljo bomo še videli. Filmonoči na farmi Krkoč vsaj danes in jutri.

1. jun. 18, petek
Vnuk prvega povojnega koprskega župana prišel na spoved, koj za njim na srečo Armando. Zelo pohvalil Markotov performans v Kočanih, vrnil CD »Četvrt stoljeća Šjore Špije. Pozdravlja. Marko že dopoldan objavil dnevno poročilo na Dodotu. Priprave na odhod. Nocoj in jutri filmonoč na farmi Krkoč. to je čisto blizu Puč, ki niso zelo daleč od Kopra. Spored: najprej košnja in razvrat, ponoči pa filmi. Informacije ter najave: Iztok, 041642236. Vabljene, vabljeni.
Alkohol do odhoda: 0,25

31. maj 18, četrtek
V nabiralniku Franjotovo pismo, letaki. Ob enih in pol z Arijano v Predloko, na pogreb Radetove mame. RPK v solidnem stanju, je pa shujšal. Nekaj po četrti spet v Boteginu. Fizolof Primož T. na vljudnostnem obisku po delovnem dnevu. Sosed urni jadralec založil ključe, družbo mi spet dela zelo mlada soseda Leandra, ki so jo danes cepili in je bolelo. Spet radovedna. Trojica MB, kozmo in bradati Isaac se imajo v Kočanih kot kaže čisto dobro. Skoraj deveta, že nekaj časa nič gostov, razen Rusa (ne pozna N.O.M.), ki v Kopru iskal Ameriški bar. Nisem vedel, da obstaja, a ga zlahka našla na internetu. Kaj takega. Bo pravšnji. Po fotkah sodeč tamkajšnje animatorke kulturnega dogajanja dokaj pomanjkljivo oblečene. Verjetno zaradi vročine. Do polnoči poskus urejanja zmedene glave. Hm.
Alkohol: 1,25

30. maj 18, sreda
Zanimivo. ZZZS nam poslali dokument, ki ga moramo poslati na ZZZS. Super. Storjeno. Predčasna aktivna pravica ali dolžnost tudi opravljena. Spotoma. Kar gostov v Boteginu. Se vsi hoteli zadolževati. Ufala. Hoteli tudi pozornost. Ufala. Predvsem zelo mlada soseda Leandra. Arijana s Klanca skrbela za prihodnost društva. Zvečer, kasno zvečer tu Bine. Dober pogovor o sedanjosti in preteklosti. Vmes še gosti. Pako bi hotel odnesti sivo mizo. Enkrat naslednji teden. Pogovor z Binetom prijal.
Alkohol: 1,75

I.K.