Gnjavnik do 12. od 10. februarja 24

Ubogi svet in Američani s katerimkoli predsednikom.

12. feb. 24, ponedeljek
Šefica Krkoč bila zadovoljna z zelenjavno in zelo fižolasto mineštro. V Koper, Botegin odprl ob treh. Nesojena prostovoljka Nives poslala mejl, je v solidnem članku o tukajšnji stanovanjski problematiki in nepripadanju omenila tudi DPZN. Lepo od nje. Nič gostov, razen soseda urnega jadralca, ki pojde spet jadrat. Tokrat v Sanremo. Še aktivist Klavora, ki prišel ravno ko sem sešteval dogodke za poročilo občini in je raje šel naprej štet današnje korake. Zvečer telefonsko s predsednico Arijano o danes. Je bila društveno dejavna dopoldan, družabno pa popoldan in zvečer.
Alkohol: 1

11. feb. 24, nedelja
Domačno sladkalno. Angelika zvečer v Ljubljano. Po Semedeli bore malo šemic. Drugam nisem šel pogledat. Obpotni mandelj že cveti.
Alkohol: 0,21

10. feb. 24, sobota
Dopoldansko oskrbovanje. Pustna sobota pa taka. Dežek. Galebi in vrane opoldan imeli zlet nad Semedelo. Poživilo dan. Zvečer nekaj ur v Boteginu, edini gost aktivistični števec korakov. Se kar zadržal. Potem pa spet v dež proti Semedeli. Kasno navijanje za skakalce s kokicami, ampak nisva bila z Angeliko kaj dosti uspešna. So pa bile kokice dobre.
Alkohol: 0,75

I.K.