Zlati bum

sreda, 7.2.2018 09:13

Delavnica Mehki terorizem na Gimnaziji odlična. Ministrstvo za kulturo podprlo našo pritožbo. nenapovedana režijska delavnica trajala štiri ure. Vojska me še obtožuje neiskrenosti.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v sredo, 7. februarja 2018 najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 21h10 na Klancu diši po ingverju, Arijana je pofotkana v bundi, lončenko krmim a temperatura se je dvignila šele na 18,5.

Zgodili naj bi:
Nocoj samo še dotolčenje kuhinjskega kaosa in dodosvežitev. Za jutri bom načrt naredil šele v prvih dopoldanskih urah.

Zgodili smo:

Zjutraj po snežni nevihti iz Klanca mimo kolone odstavljenih tovornjakov do Gimnazije. Tri šolske ure uspešne delavnice dvaindvajsetim rojenim po 2001 je Arijana dobro posnela. Konferenca "Ljudje smo eksploziv" ni zanimala novinarstva in odzivne javnosti. Pregledali smo dober posnet materijal do 15h30.Zvečer na Klancu začetek sveženja Doda,Iztok boteginil do Angelikine oddaje na Radiu Študent in čez.peter Tomaž Dobrila sporočil, da je Ministrstvo za kulturo podprlo našo pritožbo glede Ejbisi Mehkega terorizma in vrnilo SFC našo vlogo v ponovno obravnavo.Sodelavec Anteta Kuštreta poslal kliping iz Slobodne Dalmacije o delitvi morja. Direktorica CMK me spet obtožuje neiskrenosti moje (naše) želje po sodelovanju.

Neuradno:
Na današnjih video posnetkih iz katerih se da napraviti dober celovečeren dokument je videti, da imam težave pri hoji(levi kolk).@ Z delavnico "Mehki terorizem" so bili mladi večinoma zadovoljni, eni so jo celo zelo pohvalili. osebno sem prepričan, da je bila dobra le zunanjih aktivnosti nismo mogli izpeljati. A nič hudega.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moj telefon je 00386 41 318245, naš mejl je drustvo@dpzn.org