Zima kima

ponedeljek, 12.2.2018 07:10

Danes od 20h30 do 22h30 v mksMc Botegin vsakomur odprta delavnica Razpisno. Rusoukrajinski okupatorji so se Arijani pritaknili v sanjah. Snežinke so se spreletale kot mušice.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v ponedeljek, 12. februarja 2018 najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 19h07 Samsung čivka: baterija prazna. Arijana obdeluje fotke, T rekordnih 21,5. Iztok v mksMc Botegin rije v razpis na katerega verjetno kot UPB sploh ne moremo vložiti prijave. Prijavijo se lahko samo kulturna društva, ne pa nevladne organizacije.

Zgodili naj bi:
Kar piše v podnaslovu, preden grem v Butale bom tole novico dopolnil.

Zgodili smo:
Danes doslej (19h40) na klancu sveženje Doda, pregledal sem pošto, pisal P.T.D.-ju, ker pisal Siva miš o "Zavetja Babilona". Z Iztokom telefonski posveti o razpisu. Oskrba klanške pisarne okrevališča.Iztok delovniško boteginil.

Neuradno:
Arijana sanjala, da so jo KUDovci prosili za intervju z Vlasto Jalušić.Pristala je a izkazalo se je, da so povabili ruskoukrajinski pokupatorji.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam.Moj telefon je 00386 41 318245, naš mejl je drustvo@dpzn.org