Z ospužvanimi vrati na balkon

ponedeljek, 17.1.2022 11:54

Brezledvičar ustrelil kirurga, ki se je preveč drogiral.

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:

21h 25 kitajske lučke poganjajo nove baterije. Zatekanje mojih nog je zelo rahlo. Arijana je ospužvila še polovico vrat na balkon. Toplotne izgube bodo manjše. V Raju so zabodli na detektiva nalisičenega, ki ni bil zapornik ampak obubožani policist. Razkritje dvojnega morilca zapornika je bilo virtuozno in so Londončanu ploskali. V Miamiju si je forenzičarka zelo poškodovala pluča, en kirurg ni znal več menjat organov in ga je brezledvičar ustrelil. Pri Dwaynu je moral njegov oče zapornik odkriti načrt napada na prireditev boljše družbe v kateri so nosili drag nakit. Moja temperatura je 37,1, moje počutje srednje kilavo. Lahko noč!
§§§§ Bogdan požrl ves pire. Na Kvedrovi je bilo treba zapret glavni ventil za vodo. 17h 15 Povzemanje izteka včerajšnjega dne je luknjavo in praznikavo a vtipkano. Večerna zarja bo še trajala. Arijana se je zagnala v produkcijo pireja in prežganja. Na Kvedrovi Vijeko ni imel pravega orodja in so morali zapret glavni dovodni ventil vode. V sredo ali v četrtek bo nov juriš. Bogdan in Arijana sta kosila pri moji volilki; z dvema kavama so kalamari in dva svinjska zrezka stali 17,90 eura. Vse sarme zavit mi je uspelo šele po prihodu Direktorice in Sužnja. Bogdan je odličen snažilec. Čistil je vrata, belo tehniko, tipkala za luči in Arijanine snežno bele stole. Spomnila se je, da je večkrat čistila odkar bivava na Klancu. Ganilo me je, ker se teh njenih čiščenj sploh ne spomnim. Kolikšna množina jih je bila odkar živiva skupaj?! Ob 17h57 manjka pireju deset minut, sarma načeloma je.
§§§§ Sarma mora biti. Zalito vse kar je bilo zelenega. Ob 10h 40 sem odsedédreman, ob 10h 55 solidno razblaten tehtam 63,4 kg. Ponoči sem bil že ob 1h30 naspan a sem mogel s premori spat do 7h. Zadnja meritev temperature je bila 36,3, prva jutranja 36,6. Kaže, da je sindrom večernega segrevanja opešal. Jutranja prva meritev pa je pokazala 36,6 kar nagovarja k misli, da je tudi nočno ohlajanje na 35,9 začasno izginilo. Arijana je brez milosti naskočila Neredoviča Kuhinjskega. Pridružil sem se ji pri zgodnjem zajtrkovanju v času osončenosti vrat kuhinjskega žgabucina ob 8h30. Avokado ji je bil temelj prvega obroka; sem ji sledil a tudi pol kuhane blitvezaradi črev vase strpal. Spet je ugotovila, da je moj stari računalnik počasen. Spet sem pariral, da se je pojav počasnega delovanja začel po priključitvi televizije. Pokadilo se je nesporazumevanje, ki v njem ne želim sodelovati. Pripravila mi je vse za skuhanje sarme, po normalizacijskem poljubčku je odhitela na popravljalni randi z Viekotom in s sužnjem Bogdanom. Ob 11h 10 nad nami ni več umite modrine, dopoldne je posivela nizka oblačnost oziroma megla. Zoprnici Iti sem poslal SMS:" Zalito kar je bilo še zeleno". Vijeko si je skoraj odrezal prst, Suženj dela ko urca le barvico ima nekoliko cirozno. Dober dan!

Barko Mrecelj