Z imeni sploh ne ampak tudi posredno ne omenjat

nedelja, 23.1.2022 09:46

Nosilni fotografiji za razglašanje protipožarne instalacije je ime "V Milosti"

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:

21h 10 Arijana tolče Neredka. Doobrazložil sem zakaj Ivan in Branka skozi moji odločitvi dajeta pol Kvedrove njej (živela s sanjačem več kot 30 let) in Matiju (on je kri njune krvi). Prej bil v nadaljevanki "Kosti" mladi, za glasbo zelo nadarjen fant. Njegovo okostje so zbirali ob želežniški progi. Skoraj sem se razjokal. Rokomet in smučanje so prekinjale vožnje sedelnega spanja na kavču. Kosilce je bilo uravnoteženo in zelo zdravo, temperatura žalžival ob 19h 37,3. Ko se je Arijana sprehajala sem si na čelo nalepil komaj čitljiv vžigalični napis "V Milosti". Posnela sva tudi kratek video z zaključkom iz ene od Feovih pesmi; "Pravilne odgovore pošljite na naslov Kolinska Ljubljana. Čakajo vas lepe nagrade!"
Veselimo se življenja. Razvozlanstvo je naporna veda o umirjanju nesporazumov,ki so napoti ustvarjalnemu sobivanju. 13h 50 Murdochova nadaljevanka v kateri so se vojaki burske vojne drogirali med izobraževanjem je imela nepreskočljive reklame, ki so me osvobodile 36,6 stopinj toplega. Arijana ustvarja rižoto preden bo odpeščačila na sonce med klorofil. Ob mojem tabletnjenju sva se pogovarjala o načinu obiskovanja družinice iz Retenj o kateri sem zaprošen ne pisat na Dodogovoru. presenetilo me je prispelo pismo Marjane Štrukelj z naslovom "Moje videnje". Zaenkrat ne utegnem odpret priponke njenega videnja, ker dokončujem vajo v predmetu "Razvozlanstvo" Opozorjam tudi vsakogar, da ne nameravam sodelovat v onesnaževalnih dopisovanjih, ker mi škodijo in mi kradejo čas in energijo veseliti se življenja.
§§§§ Svetinja ni prišla zaman.Orson Wells je leta 1946 ustvarjal pod nadzornim pritiskom, ki se v zibelki svobode in demokracije Ameriki verjetno ni imenoval cenzura 10h 55; 36,5 stopinj,utrip 77. Med zajtrkom Arijana povedala, da je bil sinočni Orsona Wellsa film iz leta 1946 njegova edina uspešnica.Po pogodbi, ki jo je podpisal za to delo bi ga neuspeh filma uničil. Delal ga je pod cenzorskim pritiskom. Salamin (sušena klobasa)iz 200 kilogramskih prašičev, tenko rezan je bil vioko, visoko. Slistila sva francosko solato in sladki Drogin ajvar. Arijana je sanjala, da Puhovi sploh ne jejo svojega mesa ampak ga kupujejo v Prekmurju. Tudi mi smo šli iskat v Prekmurje meso na način kebab, ki ga je Milena Jakomin edinega jedla. Sveta žival je blagovolila priti v nadstropje kjer je bila postrežena z malo jetrci in s kapljicami proti bolham.
§§§§ Vnetni proces se mogoče umirja. Širjenje Brecljevih delovišč je treba krotit. 8h 35 Globokozimska lisa osončenosti je fotografirana, ko je bila še levo od okvirja vrat v žgabucin. Fotoaparat sem iz kuhinjske mize preložil nazaj na mizo dnevne sobe, ker že itak moja pisarna povzemanja zavzema preveč prostora. Pomagat krotit moram širjenja svojih delovišč. Termostat sem dvignil na 20,5. Na ringloju si je žolna iskala zajtrk. Po podatkih najine meteorološke postaje je minus 2,9. Sinoči nazadnje sem bil pretopel 37,4. Vplaknil sem Ex-jade z B vitaminom. Arijana je Neredka zatrla v kali. Mene prva jutranja meritev je pokazala 36,4. Dodatne dolge spodnjice in premor v obiskovanju sobotne tržnice morda umirjata vnetni proces. Utrip sem naštel malo čez 70. Sinoči je naci Orson Wells padel iz zvonika. V njegovem filmu iz leta 1946 so prvič pokazali dokumentarne posnetke iz koncentracijskih taborišč. Dobro jutro!

Barko Mrecelj