Vrsta zaščitne kreme še ni ugotovljena

sreda, 12.1.2022 02:34

Vestna Vlasta bo pomagala , da bom imel napotnico za Golnik on line.

Sprotno dnevnišlo povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:

Zadnjo večerno zarjo je ugasnila noč. Suho sadje z ingverjem je v želodcu. Predin ne odgovori na vprašanje ali se poćuti družinski član družine v Sanaroriju Klanec 18b. Jutri na Klancu od mene pričakujejo veljavno napotnico. Bledes z navadnim in sladkim krompirjem je bil posten a zdrav. Tenko sekljano ledenko in radič bom pojedel kasneje.do konca. Turški med z lešniki res ni hrana za brezzobe. Beta je danes pila kavo na ljubljanskem gradu. Ne pove s čim se maže proti opeklinam kadar jo Milost močno obsije. Povabila je na golaž divjega prašiča z njoki. Razgledno vkapljevalnico sem zapustil, ko je bilo v njej še 5 bolnikov in bolnic. Martine ni strah, da bi jo vrgli iz službe. Mogoče bo sama dala odpoved.
§§§§ Trač z Arijano posnel. Centralna kurjava v Sanatoriju spet deluje. 13h34 Z vodo iz pipe sem vplaknil Isozide in Myambutol. Armando Šturman ni ogrožal psihosocialne stabilnosti moje soproge. V uri in pol sta posnela intervju za nočni radio. Tudi centalno kurjavo je strokovna moč Mitterdor sprožila v pogon. Bine je obljubil spisat za rumenjavni Dodogovor svoj vtis o Renatini predstavi. Ona je bila s premjero zadovoljna, njena direktorica tudi, za Mirjam Lemut pa ustvarjalka gledališke predstave pravzaprav niti ne ve kakšna je videti. V Burkino Fasso Bo Morovičeva prijateljica odletela predvidoma v soboto med rezanjem tablete se je Brigiti ena polovička tablete zakotalila po tleh. Pošteni najditelj jo bom pogoltnil jutri.
§§§§ Tik pred intervjujem.Tik pred zagonom sistema centralne kurjave. Ob 10h20 v severvzhodnem kotu Vkapljevalnice ob stolu št. 13 pijem čaj po dietnem zajtrku. Dežurstvo Martini pomeni delo po 15 uri. Številke na koprskih Tombolah v časih borca Jožeta Markučiča so vlekli otroci, ki niso hodili v osnovno šolo. Predin se je iz mrzle garaže preselil v dnevne sobe 19,5 stopinj in tam več ne pokašljuje. Interventni zaganjalec delovanja našega sistema centralne kurjave je napovedal svoj prihod iz Svetega Antona. Martina me je priključila na prvo vrečko in spustila sivi zastor, da me ne opali sonce. Arijana je v stiski, ker se obisk novinarja Armanda Šturmana - Trača hitro približuje. Vzdihuje, ker je položaj njenega psihofizičnega sistema obremenjujoč. Vasja Cenčič je dobil številko Janeza Burgerja, ki dela z igralci. Živulovičeva mama povedala, da je sin na zaprtem oddelku psihjatrije na Polju.

Barko Mrecelj