Vročica me je napadla

ponedeljek, 10.1.2022 12:55

Boscha sem prvič predremal.

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:


22h 40 Ugotovila sva, da imam 38, 3 stopinje celzija. Alarm! Arijana mi je prilepila nalepko na spodnje hlače. Moje predvideno kopanje odpade čeprav je kopalnica nekoliko segreta. V Miamiju so lovili morilca, ki je žrtve oslepel, moril je tudi neubogljivi policist. V Boschu so odkrili korupcijsko afero pri kandidatu za župana. Boscheva hči je dala odpoved. Dvakrat sem gledal epizodo, ker sem jo prvič predremal. Ne vem ali sem se prehladil ob vnosu mačka v garažo ali sem vročičen zaradi okužbe na tržnici.
Prvi odgovor na prvi odgovor. Arijana mora kupiti še toner. Ne bom se kregal in obremenjeval s svojim nerazpoloženjem.17h 20 V zadnji zarji je končni odstavek včerajšnjega povzemanja objavljen. Maček je premeščen iz drv na kavč. Arijana je zaključila pecivno izplačilni obisk na Kocjančičevi. Odpisal sem Matijotu in mu v treh točkah razčlenil položaj v katerem Arijana ne želi biti solastnica stanovanja z njegovo ožjo in zaledno družino. Arijana je v Ankaranu našla stanovanje v 5. nadstropju, 70 kvadratov. Prodajajo ga za 280 tisočakov! Popoldne me je peljal več kot eno uro kavčni dremosed. Na Kvedrovi so bile položnice, sijalo je sonce.
§§§§ Drago in udobno kurilno olje jutri bo. Matijovo pisemce je sprožilo v Sanatoriju razpravo med bolnikom in direktorico služkinjo. Ob 10h 15 termometer centralne kurjave kaže 20,5 čeprav kuriva z drvmi v lončenki in je električno lončenko Arijana z dviganjem in potiskanjem premestila iz kabineta v dnevno sobo. predsednik Krajevne skupnosti Staro mestno jedro vodi sestanek. Pri OMVju pričakujejo nakazilo. Jutri bodo pripeljali udobno in drago kurilno olje. Včeraj je prispelo Matijovo pisemce. Sprožilo je najino razpravo o solastništvu Kvedrove, o solastniškem soupravljanju na tržni osnovi.Arijani ni všeč zamisel o solastništvu v katerem ne soodločata Matija z Arijano ampak Matija in njegova družina ter Arijana. Elektrike je zmanjkalo tudi pri Korošcih.

Barko Mrecelj