Vasja bo prišel

četrtek, 27.1.2022 11:07

Moj računalnik peša, nadnajemnice nimajo nafte, Samuel bo pomagal.

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:

12h 35 Zaključil sem telefon z Vasjo Cenčičem, ki prihaja dol zaradi postavitve razstave v Vžigalici. V tem njegovem (njihovem) delovnem obisku bodo dotaknjene vse točke skladiščenja DPZN. Mogoče predolgo sva govorila o tem zakaj se z Danijem ne želim več niti po telefonu pogovarjat. Telefonsko in skozi kable sta Arijana in D. Kenda skušala pomagat mojemu staremu računalniku, ker je z njim vedno težje delat. Niti od daleč prit vanj ne more Veliki brat Darko. Moja T=36,2, moj utrip 66. Sivina nad nami. Samuel Simonović bo imel do štiri ure na dan za pomoč Vasji to soboto in nedeljo. Žolna preiskuje oreh, če je kaj črvov v njem.

$$$$$$$ Skozi ledvica, trebušno slinavko in mehur. Točno sedem dni prepozno sem se spomnil na tridesetletnico smrti svoje mame Branke Brecelj.
8h 53 Po debelih desetih urah spalnične vodoravnije ob 8h 15 T=35,9 stopinj. Občina Jadranko Čalija si je pri tenisu moških parov okrog 70 let starih poškodoval peto. To je slaba novica. Protibolečink ne bo užival. Nezdravje soproge Darinke je stabilizirano za naslednjih 6 mesecev. To je dobra novica. Po izsledkih finančne revizije v MOK, županu Bombomu varuhi leve moralnopolitične čistosti (Levica Koper) zasadili zakrivljeno rezilo javne kritike skozi ledvico, trebušno slinavko in mehur. Zavesti nam vedno bolj obliva hvaležnost za dveletno republiško oblast Koagulacije. Zavesti nam krepi opogumljeno pričakovanje nove štiriletke despotizma Palmitelja Nebodotičnega v Kopru Capodistrii. Žalžival tudi rastline sem ugotovil, da je od smrti moje rajnke majčica Branke minilo že 30 let in sedem dni. Tudi ovito roko od vkapljavanja sem šele maloprej odvil buča pešajoča. Dober dan!

Barko Mrecelj