Važno je zdravo in redno srat

sobota, 22.1.2022 02:32

Šef postaje na otoku brez letnih časov je pizdun

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:

19h30 V "Smrt v raju" je šef postaje zajebal LOndončana, ki je briljantno razkril morilca saj ga je umorjena hotela prijaviti policiji. Bil je kriminalec. Islandski rokometaši so bili moralnopolitično močnejši od olimpijskih prvakov Francozov. V slalomu so vrhuško premagale njihove ambicije. Takoj bom spil večerne tabletice zato, da ne pride spet do škrbine pri jemanju zdravil. Ob 20h 45 sem vplaknil polovico endemita, en aspirin in Beta blokator ter se ponosno vračam na kavč kljub temu, da moja žena ni prepričana, da se mi v glavi vrtijo vsa koleščka, da pa mi ustreza novo ime Pcajzl, o tem ne dvomi niti malo. Pred dvema urama sem se že četrti dan zapored solidno razblatil.
§§§§ Parnemu valjku umrl pevec.Skoziokenska nanizanka ni dala dovolj svetlobe 17h 10 Skoziokenska nanizanka "Večerna zarja vse bolj kasni" mize ne osvetljuje dovolj. Pomagat je moral Nikola. Oparjeno zelje je kuharici in strežnici ugajalo. Bogdana Sojića je ugriznila ura ljubljanskega zmrzovanja. Umrl je pevec Parnega valjka. Sporočil sem fenici Valnei, ki je opazila povečano število predvajanj skupine njene in naše mladosti. 37,3 je zmerila alkoholna naprava med dremanjem sedé na kavču. Na sprehodu je Vojko Pipan pozdravil še živo bivšo zvezdo v spremstvu dveh žensk in enega psa, ki je bil mogoče tudi del terapevtske skupine.
§§§§ Odslej sem Picajzl. Leta 2014 smo bili Nosilni delovni hrbti DPZN in tisti, ki jih poštenje in prisebnost nista zapustila, zahrbtno izdani. 11h 58 Pod modrino skozi žarke najbližje zvezde Arijana v trgovino, v narave 3D kino. Po jutranjih 36,7 imam 36,9. Z oprijetimi dolgimi spodnjicami, v stari Ivanovi jopi tehtam samo 62,7 kg. Spet sem bil razvajan s pouštrčki, z belo kavo. Spisal drugi odstavek včerajšnjega dnevniškega povzemanja. Ob razmišljanju in pisanju o razkrižnih temah se vame še bolj ukoreninja občutek, da smo bili Nosilni delovni hrbti DPZN v jeseni 2014 zahrbtno izdani, sedmega januarja pa je naš spoštovani Boris in splošno priljubljeni Pope treščil z razčefukalno gorjačo po Breclju in po 25 letni DPZNjevi radodarni delovni zgodovini, po njegovem predmetnem, umetniškem in dokumentarnem arhivu. V začetku februarja smo imeli potem Razkrižno skupščino v Postojni, ki je posneta. Bili smo žrtev zahrbtne izdaje v vrstah članstva, doletel nas je brutalen udarec najboljšega performerja med župani Slovenije. Sedi, pet. Milošče mi je danes dal ime, ki ga bom ponosno nosil kot sem se dolgo dičil z imenom "Priletni parazit". Dragi prijatelj, ki je danes izbiral med prijavljenimi na razpis za direktorja Muzeja Nova Gorica me je imenoval "Picajzl".

Barko Mrecelj