Sok rdeče pese

torek, 6.2.2018 11:15

Mimo udarniški torek; Doganetto o jutrišnji Delavnici na Gimnaziji in v jedru Butal in napovedjo tudi jutrišnje enourke "Ljudje smo eksploziv" v Boteginu (od 12h do 13h). Sveže poročilo iz KUD-a

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v torek 6. februarja 2018 najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 23h 17 na Klancu vem, da je Mojca Vojska odgovorila. Arijana je poskrbela, da bo kanta za smeti jutri zjutraj na ulici, ko pridejo komunalci, jaz pa bom odprl pismo direktorice.

Zgodili naj bi:
Danes samo še sveženje Doda in v Tižulo Mižulo.
Jutri ob 8h pa v predavalnici 29 tik ob sobi ravnatelja za 21 prijavljenih dve uri in pol Delavnice mehkega terorizma. prva šolska ura bo teorija z videom, druga praksa z Zlatimi baloni, bucikami in razidentitetnimi A4 (ob 9h30 pred vhodom v stavbo Kimoglave občinske uprave, ob 9h 50 pred protokolarno dvorano Frančiška Asiškega. zaključek bo spet učilniški. od 12h do 13h bomo izvajali v mksMc Botegin performirano konferenco za novinarstvo in odzivno javnost "Ljudje smo eksploziv". Na njej bomo obrazložili temeljno izhodišče Kulture nesprijaznjenja kot obeležje Dneva kulture. ogledali si bomo tudi najsvežejše video posnetke.

Zgodili smo:
Sinoči v glavnem zatrtje Kuhinjskega Kaosa in priprava plastnice.
Danes doslej (23h43). dopoldne priprava na predavanje in razposlanje "Ljudje smo eksploziv". Sergia mehanika sem peljal do belega fičota. Popoldne pretovor in priprava na jutrišnjo delavnico o Mehkem terorizmu.Ukrotiti daljinca sta Arijani pomagala po telefonu z nasveti Šembrek in Pucer. Problem pa je rešilo tretje vklopljenje projektorja.Zvečer sfotokopiranje letaka in nabava bucik, priprave v Boteginu. Zvečer sveženje Doda.

Neuradno:
Vrečko z mojim nezdravim nakupom (krača 30 procentov cenejša) je Arijana pomagala nesti iz avta v hišo. izkazalo se je, da je sok (zdrave sicer) vložene rdeče pese poplavil vso vsebino vrečke. Sanacijo sem prevzel kupec. Narezana rdeča pesa je v kozarcu ostala na suhem.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moj telefon je 00386 41 318245, naš mejl je drustvo@dpzn.org

Barko