Poročilo, 6. 2. 2018

torek, 6.2.2018 09:04

Iz KUD F. Prešeren na Karunovi 14 se je danes oglasila Tina

Z Juretom sva ob 9.44 prišla do KUD-a, pogledala v nabiralnik, ki je bil prazen, nato preverila vetrolov, ki je bil zaklenjen.
Ko sem preverila bakrena vrata, so bila ta odklenjena, zato sva - meni nič, tebi nič - vstopila. Opazila sem, da se levo krilo vrat iz avle težje odpira.

V galeriji sta delala dva delavca, vendar očitno nista bila opozorjena na nas.
Takoj sva odšla do pisarne, iz katere so odstranjeni vsi predmeti, vključno
s pritiklinami. Skladišče je bilo zaklenjeno.
Nato sva stopila v zgornje nadstropje, kjer naju Saška sprva ni opazila, saj je očitno uživala v glasbi iz slušalk. Zmotila sem jo, ko sem potrkala in vprašala, če imajo kaj naše pošte. Pogledala je na dveh mestih,
komentirala, da tam ni nič, vmes pa navrgla, da se nismo najavili, kar sem zanikala. Po njeni(?) logiki bi morali za vstop prejeti njihov odgovor...

Ko sem poskušala fotografirati kurilnico, je opozorila, da imajo nabiralnik zunaj, tako smo skupaj odšli ven, kjer je na široko odprla nabiralnik, da sva oba lahko videla, da je prazen. Vmes se je mimo na motorju pripeljal poštar, ki pa se na Karunovi 14 ni ustavil.

Z Juretom sva odšla na kavo na Eipprovo, kjer sva še enkrat srečala poštarja. Za vsak slučaj sem še enkrat preverila, če je bilo kaj pošte za KUD-a, pa je rekel, da je nekaj preposlal, priporočene pošte pa, da ni bilo.
Prilagam fotke pisarne, fotka kurilnice ni uspela.

Smrt pokupatorjem, svoboda KUD-ovcem!

Tina