Ocvirkno pred Rasizmom

sreda, 27.12.2017 02:38

Doganetto Dopomladenje razpršen. Danes mlada Zala Bezlaj v Boteginu predava "Rasizem; rasizem v antiki".

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v sredo, 27. decembra 2017 najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 14h 28 na Klancu afriških 21,5 in vonj po svinjski masti v kateri počasi rumenijo ocvirki. Zala sporočila, da z Liom prideta kmalu po 17h. Fotka za plakat in letak bo nared ob 15h15. Roslja.

Zgodili naj bi:
Popoldne plakatiranje OHK, na davčno zaradi potrdila o brezmadežnosti, fotokopiranje letakov in plakatov. Brezplačno predavanje je napovedano v podnaslovu. Po njem v Boteginu ustvarjalno druženje do 23h.

Zgodili smo:
Včeraj od 13h30 do 14h45 nenapovedan z.p. sprehod do spotenja med Petrinjami in kamnolomom. Popoldne v pisarni Klanec Arijana izbrala čeznovoletni filmski in videoglasbeni program. Od 19h do 20h Raztovorka s pospravljanjem nato solo Programenje.
Danes doslej (14h55) spisanje, priprava, razposlanje in objava doganetta "Dopomladenje". Iztok je začel tudi psihosocialiti v Boteginu.

Neuradno:
Sinoči sem sinu Matiji predlagal naj najavljeno zapojezaigra tri štiri pesmice iz ameriške narodne ustvarjalnosti v okviru čeznovoletnih kulturnih druženj a "bab še ni bilo doma" in se ni mogel uskladiti o takem javnostnem vpadu v njihov družinski načrt. Nisem želel, da bi bil moj predlog obremenjujoč za kogarkoli in zato seveda njegovega poustvarjanja nismo vgradili v danes razposlani program.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radododarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moj telefon je 00386 41 318245, naš mejl je drustvo@dpzn.org