Marko režira, pa še ni v grobu

sobota, 12.2.2022 03:05

Oprostite, nije bilo namjerno!

Dodoljubstvu in tistim, ki ostajate radovedni na tej strani moram sporočit, da se sama ne bom mogla udeležit Markovega pogreba v ponedeljek, na Valentinovo. Pred pol ure je namreč Covid test pokazal pozitivno.

Včeraj ponoči in čez dan sem se počutila slabo, test je bil negativen. Danes je moje počutje boljše, kriza je šla mimo, sta se pa pojavili dvojni črtici na roza podlagi.

Organizacija pogreba mi je bila naporna, hoteli smo se izogniti dolgočasnim in patetičim protokolom. Upam, da nam je ratalo čeprav se veliko ni dalo napravit...

Zaskrbljujoče pa je postalo, ko so se začele širit informacije iz več strani o tem, kdo in od kod vse se nameravajo udeležit pogreba. Prosim vas, ostanite doma. Restrikcije so, pa še dež bo!

Tako kot mnogokrat, kadar je Marko posredoval, da se nisem do zadnjega atoma moči razdajala v komunikaciji z ljudmi si domišljam, da je tudi tokrat "poskrbel", da se bom naporu tega dneva izognila - pogrebu bom prisostvovala od doma. Žal mi je za najbljižje, ki bodo prišli od najdlje.

Arijana MB