Lojzka ni hotela marmelade

petek, 9.2.2018 09:13

Zagrebška kremna rezina pa je ostala v njeni sobi. Je rekla, da so vsi moški trmasti. Danes od 13h nas Peco Kiblin v Mariboru vodi po razstavi "Zavetja Babilona". Iztok danes delovniško botegini.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v petek 9. februarja 2018 najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 9h05 na Klancu en trojanski krof že v meni, proja skuhana.Ob desetih bo treba otpotovati v Maribor.

Zgodili naj bi:
Ob 13h na Taboru ob železnici v veliki galeriji Kible (v nekdanji tovarni)nas bo kustos Peter Tomaž Dobrila vodil po veliki razstavi "Zavetja Babilona".Predvidoma po 17h se bomo začeli vračati nazaj v LJ in na Klanec. Iztok bo v mksMc Botegin delovniško dežural in kaj storil za občinski razpis.

Zgodili smo:
V Rogaški Slatini sem bil na večernem darilnem obisku 95 letne upokojene ravnateljice osnovne šole Angel Besednjak Lojzke Kamnik.

Neuradno
Jože Školjč me je v mimogrednem slučajnem srečanju obvestil, da sva z Arijano kot poročena v konfliktu interesov s funkcijama v KUD France Prešeren. Ona je v nadzornem odboru, jaz pa v disciplinski komisiji. Ena rešitev je, da se ločiva.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moj telefon je 00386 41 318245, naš mejl je drustvo@dpzn.org