Gnjavnik do 6. od 3. marca

torek, 6.3.2018 09:30

Do konca meseca otvoritev razstave ?Zadušitev?, četrti četrtek z Janezom Burgerjem, koncert v Boteginu. Pa razpisi, poročila in še kaj.

6. mar. 18, torek
Čisto jesensko. Ali pomladansko. Malo gostov danes v Boteginu, gostje pa sploh nobene. Marko v snegu v LJ in potem s kustosom in kiparjem v Trbovlje, na otvoritev razstave »Velike glave« Žarka Baševskega. Direktor Juri v ponedeljek napovedan sestanek glede Kopergrounda prestavil za en teden. Takrat verjetno ne bomo mogli mi, ker v KD Hrpelje Kozina otvoritev razstave Velike glave. Osma čez, Marko poročal iz trboveljskega Delavskega doma. Dobil zastonjsko kavo, ker se fotografiral z natakarico, se menil za nastop v kratkem. Rani odhod v rosno noč.
Alkohol: 1

5. mar. 18, ponedeljek
Kar pomladansko. Kar gostov in gostij v Boteginu. Iskra spet ratala žejna po sirnatem srčku. Papirje za Pecotovo refundacijo odnesel na ZZZS, vse v redu. Marko poročal skoraj s Klanca. oOo se bodo radi pustili koncertno izkoriščat, samo poklicat jih moramo. RPK spet pozabil pralni prašek. Marko se v Boteginu opremil za testiranje tržišča v Ljubljani. Se pravi »Žicanje«. Enajsta čez, odhod.
Alkohol: 1

4. mar. 18, nedelja
Lenarjenje z nekaj nujnega početja. Lepo, sončno. Popoldan Marko pelkorakal pri kamijonu na Belvedurju, zvečer pri Herojih in še kasneje v Boteginu.
Alkohol: 0

3. mar. 18, sobota
To še petkovo, zvečer: MB v Postojni, šel pogledat kaj delajo mladi. RPK prišel v Koper prat štrace, pozabil pralni prašek. Bil malce razočaran nad samim seboj. Poslušanje ponujajoče glasbe. oOo naredili zanimivo novo plato. Jim pisal. Deseta, odhod. Alkohol: 1,25
Sobota: Rojstnodnevno na Škocjanski poti, skoraj do jutri. Marina vse mlajša. Hrane preobilo. Deca se zabavala dežju navkljub. MB seveda zvečer v Boteginu.
Alkohol: 1,5

I.K.