Gnjavnik do 28. od 26. februarja 22

ponedeljek, 28.2.2022 09:44

Politiki sestankovali, vojaki še bombardirajo.

28. feb. 22, ponedeljek
Hefe Krkoč hotel ponoči v Gojače. Ga prepričali, da bolje v postelji in da bo še priložnosti. Rano zjutraj na medicino dela. Ne bilo hudega čakanja, utečena stvar, me zbodli v žilo in se polulal v kozarček. EKG, okulistka, vse je v redu, razen tega, da sem presladek. Je odgovorni vztrajal na jutrišnjo ponovitev sladkorne meritve. Ha. Ob dveh v Boteginu. Končal in poslal kulturno poročilo DPZN za MO Koper. Občasni prostovoljec poljedelec RPK na predpralnem obisku, v petek je spet moral uporabiti analogni odganjalnik psov. Mandlji in slive na farmi cvetijo. Valnea iz Pule prinesla tisk. Potem se odločala o izpolnitvi današnjega dne do noči. Jutri pride spet. Na ulici o politiki in vojni. Piha vse bolj, neprijeten dan za kadilce. Poraba grelcev seveda večja, smo nadsosede in jaz za par minut ostali brez elektrike. Finci so pa v Kopru bili boljši od Slovencev. V košarki, ne hokeju. Deveta čez, zadnji gost odšel, prišel še bolj zadnji, piratski aktivist Nevijo. Kmalu domov.
Alkohol: 0,25

27. feb. 22, nedelja
Dolgo sladkanje v Semedeli. Kasno popoldan v boteginu še zaključevanje kulturnega poročila DPZN, zvečer domov. Arijana bila na Klancu vpeta v zbiranje računov.
Alkohol: 0,25

26. feb. 22, sobota
Vetrovno. Popoldan dovoz nujščin v Botegin, za odprtost skrbela Angelika. na programu športno izobraževanje, kokice in vasabiarašidi, v gosteh dve maškari. Pingvinka in pingvin. Skakalke spet odlične, skakalci za las malo manj odlični. Odhod s trdo nočjo.
Alkohol: 0,25

I.K.