Gnjavnik do 2. marca od 27. februarja

petek, 2.3.2018 04:14

Tokrat zgodaj, na željo urednika Dodogovora. Iščemo veliko prikolico za veliko glavo. Prijateljskopoceni najem.

2. mar. 18, petek
Dež, dež. Koper dokaj prazen. Hladilnik dopolnjen. Marko poročal o sestanku z občinskimi Hrpelje Kozina. Razstavo Žarka Baševskega »Asphyxia« (ogromna glava v celofanu z vgrajeno kamero) so sprejeli v soorganizacijo, bodo plačali za stroške prevoza. Lepo. Vsaka jim čast. Nisem pričakoval od njih. Jim je pa MB pomotoma (?) odhajajoč vzel še ključ občinskega vozila. Ha. Pride županja k njemu in Arijani na dom ponj. Ha. Četrta čez, Gnjavnik Dodotu. Gremo naprej.
Alkohol: 0,25 (opomba: bo še)

1. mar. 18, četrtek
Sneži! Že cel dan! Hura! Snega pa skoraj nič. Kaj češ. Nekaj gostov v Boteginu. Pisanja bendom. Iskra in Bine na obisku. Iskra pojedla sirni srček, ratala žejna, pila vodo. Nataška naredila dopoldan snežaka v Izoli. Otroci na bližnjem vrtu tudi. Marko na mladinskem posvetovanju v Ljubljani. Mlčk bi spet hotel na memorialu v Škofji Loki Disciplino Kičme. Noč, zadnji gost Igor. Sneg v dež. Domov.
Alkohol: 1

28. feb. 18, sreda
Poldan čez, pod vrati Botegina Franjotova knjiga Lahko noč Beograd. Za vse nas. Dopolnjevanje hladilnika. Ne kaj dosti gostov ne gostij v lepem hladnem dnevu. Odnesel poročilo na občino. Poslušanje glasbenih ponudb. 0O0 naredili zanimivo dolgo plato. Bravo. Dilana čisto pop. Ne bo nič. Zvečer panika, ne huda. Poročanje za stranke konec marca. Krigl po dolgem času. Prinesel velike hlače za nekoga veliko. Sedma, v Boteginu Marko. Imel telefonski poslovni sestanek s Petrom T.D. Programski sestanek mimogrede traja. Smernice za bodočnost so, marca pa razstava in Četrti četrtek z Burgerjem v OHK, koncert orgličarja v Boteginu.
Alkohol: 1

27. feb. 18, torek
Še vedno mraz. Nesojeni svetovni popotnik RPK rekel, da to noč brez dolgih gat ne bi mogel spat. Ponoči so ga morila mnogomestna števila. Se mu protizobobolna napoja v ranem popoldnevu kar poznala. Pokončevanje poročila za mladino UPB, MO Koper. Postorjeno, jutri bo oddano. V nabiralniku samo Pecotovo pismo. Že noč, bivši sosed hišnik Pako pred kalčetom v bivšem MKCju na kratkem obisku. Marko tu v Boteginu na delavnici zlatenja in zaljšanja klobuka. Me finančno okrepil. Poročilo UPB za MOK narejeno, jutri bo poslano. Ali odneseno. Noč.
Alkohol: 1,25

I.K.