Gnjavnik do 11. od 9. marca 24

ponedeljek, 11.3.2024 11:08

Orožje, orožje! In zaslužek! Hura! A ja. Petkov film v Boteginu bil še kar dober. Več pa ne.

11. mar. 24, ponedeljek
V Boteginu ob treh, spet takoj razpisno. Usklajevanje zapisanega in tiskanje kulturnega. Občasna prostovoljka Simona prva gostja, predsednica Arijana pa prišla delat. Še vedno markantni penzionist Marino na kratkem obisku, ker ne hotel motiti. Bine tudi v delu. S kulturnim razpisom končali dovolj zgodaj, da se odloćili še za mladinskega. Šlo hitro. Na pošto, oddano. Ta čas Botegin čuvala Simona. Arijana domov, par minut kasneje tu Valnea in se Arijana vrnila v Koper, ker nista izvršili primopredaje ključev KultuRezidence Markovec. Vmes Simona skrbela za svojo morebitno zaposlitev. Dobro. informativno, tudi o društveni skupščini. Potem pa vse domov in jutri popoldan, ob petih in pol, bo v Boteginu poskusni risarski tečaj. Najprej za mladinkon Ašto.
Alkohol: 1

10. mar. 24, nedelja
V Semedeli vse pod kontrolo. Kontrolorka sestrica in kužica. Popoldan v Botegin, spet razpisno. Arijana in Bine prišla v najbolj deževnem. Smo kulturnega DPZN za MO Koper skorajda končali. Še jutranji pregled jutri in bo. Za mladinskega UPB se bomo še odločili. Visoka plima.
Alkohol: 1

9. mar. 24, sobota
Dopoldan deževno oskrbovalno. Sestrica prišla iz LJ, skrbela za šefico Krkoč. Z Angeliko sladkalno, popoldan v Boteginu skoki s kokicami, potem pa razpisno. Arijana in Bine predvsem. Zelo sem užalil aktivista števca korakov. Je med razpisovalnim delom poslušal telefonček kar naglas. Bil jezen name, ker sem ga opomnil in zmotil. Občasni prostovoljec RPK tudi tu, mu pred trgovino izmaknili dernarnico, v njej dokumenti, denarja seveda ne. Jo nevarovano pustil v bicikelni torbi. Kaj češ. Je pozabil na mnogoletne indijske izkušnje.Je pozabil na mnogoletne indijske izkušnje. In po dolgem času kolesaril iz Planjav v Koper. Bil najbržda zmartran. No, smo bili razpisno učinkoviti. Zastavljeno, jutri bo skoraj končano. Kasno v Semedelo. Angelika šele zjutraj. se delal dan.
Alkohol: 0,75

I.K.