FAP ne bo na knap

nedelja, 4.3.2018 12:49

Danes: FAP Belvedur ob 16h "50 krogov 2", v gostilni pa od 17h15 do 18h15 "Molznice ob čaju". Ob 19h pri Puhovih "Kratek postanek". Botegin zagon ob 20h, pred heroji od 20h 30 do 22h.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v nedeljo 4. marca 2018 najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 12h 50 sem na Klancu sam; Arijana je brez mobitela na nenapovedanem pešačenju Kdovekje. Ob 13h 07 so dejavnosti za danes gosto napovedane v podnaslovu, posoda je zloženo namočena in godna za pomitje. Pomlad ima dolg korak.Sončno.23h 45; Arijana obdeluje fotografijo perutnine in privošči Marinotu uspešno vsaditev vzpodbujevalnika.

Zgodili naj bi:
Kar je napovedano v podnaslovu ponovim podrobneje:ob 16h na Kulturnem travišču FAP Belvedur petjekorakanje "Petdeset krogov 2". Od 17h15 do 18h15 bom peligral akustično v jedilnici gostilne Belvedur (oziroma tam kjer ne bom motil) "Molznice ob čaju". Ob 19h bom pri Puhovih (Dvori) pol ure postal na samoniklem kmetijskem oporišču. Botegin zagon bom izvedel ob 20h na Glagoljaški 4, osebni obred "Herojem in boju" bom s svečkovrečko pelkorakal od 20h30 do 22h pred Mussolinijevim hotelom Koper. Od Botegina se bom odklapljal do 22h45.Arijana bo gotovo kaj migala v Pisarni Klanec 18b.

Zgodili smo:
Danes doslej (23h 48) Na kulturnem travišču FAP Belvedur sem 50 krat peto obhodil FAP kamion in posnel tri kroge melodije v petčetrtinskem ritmu. Pred, ob in po čaju sem v jedilnici okrepčevalnice Belvedur zapelzaigral pol ducata Krav molznic. Pri Puhovih sem študentu strojništva 1. letnik Mateju pojasnil kdo je Janez dramatski in kaj je MOVIT ter kakšen je načrt preveriti primernost obnašanja jezdeca miljonov evrov. Tudi turnejo glave Dušenje sem mu pojasnil. V prvem letniku strojništva se je Matej trikrat več matematike naučil kot prej v celi srednji šoli. Ves dan sta z očetom Igorjem luščila in špičila frkade (akacijeve kole). Bilo je zelo naporno in pomembno. V Boteginu sem samo obedoval in dežural, pred polnočjo a tudi kasneje na Klancu sveženje Doda.Arijana je filmogledala Kitanotov dober a žalosten mladinski film iz devetdesetih.

Neuradno:
na nenapovedanem pešačenju Kdovekod je Arijana nasedla na snegu, ker so bile kolesnice đipov pregloboke za Clia. Z lopato ji je pomagal verjetno en Popovičevec. Hvala!@ Olivno olje v Apoteki je imelo oklep in zajemati ga je bilo treba z zajemalko iz srede.@ Stariji vodnik Marino je zajebal sistem dveletnega čakanja na vzpodbujevalnik, ker je še živ in danes odhaja na kontrolne preglede v LJ performirat.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moj telefon je 00386 41 318245, naš mejl je drustvo@dpzn.org