Dušila odprava zaostalosti

sobota, 3.3.2018 08:16

"Do you speak English?" dopolnjen, fotke podnapisane. Od 21h do 21h 30 danes zaganjam Botegin, od 21h 30 do 23h pa dežuram semtertjajno pred heroji.Od 23h do 23h 30 Botegin ustavljam.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v soboto 3. marca 2018 najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 20h 17 na Klancu sem v dnevni sobi sam, Predin je garažiran, Arijana v vračanju iz Kopra od opravkov. še eno škatlo drv prinesem pred odhodom v Butale. Nedelja ob 11h38 Arijana mi je opisala čudne znake na večini palm bodoče Popovičeve ulice. Ona misli, da bi bilo treba palme snemat, ker mogoče jih ne bo več.

Rubrika "Zgodili naj bi" odpade, ker bom čez pol ure že objavil novo dnevno novico in v njej bo najava predvidevanj o današnjih dejavnostih.

Zgodili smo:
Včeraj dopoldne Mojca Selak po telefonu zvedela za načrt prevedenja dramatičnega baleta euro mogočnika, za zamisel "Turneja Dušenje" , da denarja od Urada še ni. Želko o MOVIT onanerju ve podatke še iz ZSMS časov. Seveda nisva zamudila Siore Spie, zapisal sem jo. Kot piše v naslovu; večino delovnega časa mi je pobralo dopolnjevanje članka "Do you speak English?". Botegin sem zagnal ob 21h15, semtertjajenje pred heroji z vrečko svečko je trajalo uro in pol, kolki so sporočali, da obstajajo, dva mlada (eden sin socialnega avtoelektričarja Urankarja) hotela naj jima pripovedujem o Buldožerjih. Dokaj mladih šlo mimo.Izkazovali tudi šaljivost.
Danes doslej (11h58) fotodokumentiran zdravstveno preventiven zajtrk, s Petrom T. Dobrilo o Turneji Dušenja in o Posvetu "Dogodki ali skupine". On misli, da si baletna žaba dosti upa, če je grozila. Arijana je končno povedala kje bo z.p. pešačenje, sveživa Doda.

Neuradno:
Svečkavrečka je sinoči delovala brezhibno debeli dve uri.@ Z mladincema sem se sinoči menil tudi o skupini, ki je vsenaokoli po Butalah igrala pred Kameleoni in Faraoni. Fantu sem predlagal naj poišče izjavnike, ker se v DPZN zanimamo za zgodovino.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moj telefon je 00386 41 318245, naš mejl je drustvo@dpzn.org