DPZN od desno desne države in mlado sredinske občine podprt!

četrtek, 6.1.2022 02:18

Zlatko Bardun poročal o rastoči volji do protestov v Srbiji. Generalni receptor se je dal tretjič cepiti. V mansardnem stanovanju Arijana odstranila mušje ličinke in ugotovila popravljivo okvaro.

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:

Spet pamet v kriminalopranje. Pokvarjeni FBIjevec je izbral samomor z ženino roko in pištolo. 22h 20 Zaključek TV kavčenja po tabletnjenju. Arijana trdi, da se mi je šele danes glas popravil po obisku na tržnici. Prepričana je, da se je poslabšanje zgodilo že drugič. V Miamiju je ogrožena prešuštnica s hotelskimi lisicami vklenjenega jebača zabodla do konca, ker ji je ukradel prstan, simbolni temelj njenega zakona. V Boschu je osumljeni FBIjevec segel po revolverju a njegova prevarana žena (tudi FBIjevka) ga je ustrelila za zmeraj. Zdravnikovo ženo je izmazala pošastna advokatinja, ki je pomagala tudi Boschu. Morilci pokvarjenih policajev so še na prostosti. Kaj se je dogajalo s hčerjo narkomanke, ki se zdravi, je jasneje. Dwaynovi so rešili proti mafijskim kartelom sestankujoče vojake in policaje. Bomba je eksplodirala prepozno, ženski sta se tepli grozno.
§§§§ Dva litra vode manj. Trombociti so bili navedeni v prozi. 18h 55 Po bučini juhi, zelenjavni plastnici, koščku albuminske skute, dvema dobrima industrijskima piškotoma, odličnem jabolčnem soku in par jagodah slabega belega grozdja. Prej pozabil: dr. Svetina iz Reševalne postaje Golnik ("Nismo reševalna postaja!" je zanikala) me je povabila za naslednji četrtek na Gorenjsko kjer je fletno. Na slikanje in razgovor lahko pridem ob 11h. Zanimalo jo je zakaj ni bilo trombocitov v tabeli. "Zato, ker sem vam jih posebej v spremnih stavkih zapisal!", je bil moj odgovor. Pred kočerjo sem šel polprotestno počivat v spalnico. Slabo prenašam kakršnokoli sitnarjenje. Arijana se boji, da se vdajam hujšanju. Res danes razblaten v Ivanovi stari jopici tehtam 64,3 kg. Domnevam, da je telo v boljšem stanju hemoglobina izločilo dva litra vode.
§§§§ 10 000 eurov DPZNju. Mušja jajčeca odstranjena tudi pod hladilnikom in pomivalnim koritom. 15h 17 Arijana je zalila živa bitja, odmaknila hladilnik in pomivalno korito, odstranila suhe mušje ličinke in ugotovila popravljivo pomankljivost kuhinjskega odtoka. Želka Pelicona sorodnikov neizogibna poodselitvena srhljivka. Uživam Krmo 2; čokoladni Prosure, ostanek hruške, grozdja, kaki. Sonce sije na posodo v odcedilniku. Iztok v vrsti čaka na pičenje. Evangelika ima rojstni dan na obletnico začetka Zlate dobe! Iz včerajašnjega Gnjavnika sem zvedel: odobrili so nam javno delo za Iztoka! Hura, hura! Za deset mesecev! Država in Občina bosta večinska plačnika. Gre za 10000 eurov podpore našemu 31 letnemu društvu. Po donaciji 5000 eurov podjetnika, ki je bil nekoč član gostujoče glasbene skupine spet velika vzpodbuda usode, naključja, trajnostno naravnane glave, izrazito desne vlade ali mladosredinske občine !? Se mi skoraj vrti. Iz Novega Sada poštar Zlatko Bardun poroča o rastoči volji državljank in državljanov Srbije protestirati.
§§§§ Obletnici diktature in Zlate dobe. Morda zaključek počivalnega razvajanja ohlajajočega se tuberkolozarja. 12h 35 Jajce skočilo na tla a vsebina bo še uporabna za plastnico. Kefir, ki predolgo čaka na hladilniku žgabucina baje ni več užiten. Arijana odhaja v Butale po svetovanju za pripravo špinačno blitvino skutine jedi. Doslej razvajan sem bil s tabletami v posteljo in z zelo poživljajočimi pouštrčki na sončničnem olju. Ohlajajoči imam po zajtrku 36,1 stopinje, utrip 75. Pričakovan končni izdelek je v primerni obliki in količini odpotoval navpično navzdol s pomočjo mečkalne veje. Fronta, ki je ponoči snežno nevihtala se umika jasnini in novi fronti, ki bo tudi pobelila. Po 11 urah nočnega počivanja si obljubljam, da je bilo zaključeno katoliško, posvetno, pravoslavno, novoletno počivalno razuzdanje. Je obletnica šestojanuarske diktature, bo obletnica začetka Zlate dobe DPZN, ki jo je Nebodotični Palmitelj skozi dopis advokata razglasil pred sedmimi leti.

Barko Mrecelj