Bombom in Erzo pomahala

sreda, 5.1.2022 03:25

Odkup pesniških zbirk "Dežela sanj" Simone Hađić. Zaradi vremena zaprli Luko. Hengotov in Jasnin sin naredil prva dva koraka. Presaditev in preselitev rastlin v Sanatoriju. Ponoči snežna nevihta.

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:

Infuzije brez meja. Marcus že naredil dva koraka. 22h 50 Infuzije kriminalk so pri kraju. Zunaj je bila mogoče nevihta ledenega dežja. v "Smrti v raju" sta ubila medijski zvezdnik in njegova hči ne pade daleč od drevesa. V Boschu so odkrili posnetek v katerem se prosto premika tista, ki bi morala biti zvezana. Branila jo bo advokatka, ki je pomagala detektivu Nezmagljivemu. V Miamiju sin z dvigalom nehote ubil očeta. Oče po nesreči povožene edinke je ročno zadavil storilca. Umorjeni marinec je v želodcu nosil čip, ki so mu ga podtaknili s tableto. Dwayn je čuval umorjenčevo ženo, konec je bil za zločince spet nesrečen. Mojega naklonjenega in vplivnega prijatelja Jožefa Školča je trmast kot njegov lastnik. Hengotov in Jasnin Marcus je že naredil dva koraka. Iskanje Hengove zaposlitve zdaj poteka drugače.
§§§§ Disciplina, disciplina! Tabletnjenje po zadnjem trenutku. 15h 43 Na Golniku sestra pela objokovalni napev, ker moram jutri dopoldne poklicat. Pomotoma sem načel čokoladno kapsulo in sem se po zadnjem hipu tabletnil s slezovodo. Animirani otroški film z mamuti in dinozauri je vsajal naklonjenost družinskemu življenju. "Disciplina, disciplina!", me poziva soproga medtem, ko odhaja na pešačenje. Zaključevat bo treba prve štiri letošnje dneve v Dodu. Rade je skonvertiral Četrtek, Simona sporoča, da živi, Iztok bo gledal smučarske skoke.
§§§§ Žival sprehodena, rastlini premeščeni. Razpisni rok JSKD zaposlovalcem evropsko mladih podaljšan. 13h 25 Presajevalka okrasnih rastlin je odnesla darilo Občine Jadranko Čalija na stopniščni ovinek rastlin. Tam drevesu življenja iz Kvedrove ni bilo dobro. Sveta žival je odsprehodena in deponirana pod hišo. Jskd je do 10. januarja podaljšal razpisni rok za 5000 EU eurov pomoči zaposlovalcu mladega človeka. Ohlajajoči se bolnik imam T 35,9 stopinj. Sivino veter hitro pomika od Slavnika proti kraškemu zaledju Trsta. Poštno prispele so klobase Kosmota, ki nerad klobasa. Ročno spisani pozdravi kulturistov so dragoceni. Zobatca ni več. Tudi dušeni ribani korenček sva zmazala.

Barko Mrecelj