Arijanin radijski intervju razkril omejenogavost

torek, 25.1.2022 12:07

Oblečen sem v novo piđamo iz čistega bombaža. Investitor sem pomosen na vložek 27 eurov v slovenski izdelek.

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor.

19h 10 Sem v novi piđami iz čistega bombaža, izdelani v Brezjah. Dwaynovi so našli dojenčico dveh istospolno usmerjenih, morilca in kitajko špijonko. Armando povedal, da njegovemu uredniškemu svetu tvorno ni isto kar je tvorno njemu. Arijana misli, da je šlo na živce v intervjuju z njo isto kar gre na živce najinemu okolju na Klacu, ko hodijo mimo najine oaze polzanemarjenosti Sanatorij. Nataška je pisala, da je ponosna, ker pozna Arijano.37,3 sem imel ob še dnevni prvi domači meritvi. Naš maček nekje nad repom ranjen od nedelje popoldne.
§§§§
Prispel je načrt o spektaku. Projket košarkarski koš na drevesu je ustavljal sovjetski vojaški pomočnik blato. Ob 13h45 si spet trgam pršutno žemljico s sirom in jo porivam v brezzobo odprtino. Vkapljevanje prve vrečke je na 227,0. Pod modrino smo zračne gmote smogaste. Vulkan Viziji je poslal svoj razmišljaj o tem kaj je hotel doseči z otvoritvenim spektaklom v Novem Sadu, ki si ga je ogledalo 11 tisoč oseb. O enem nadarjenem nekatoliškem pisatelju Majcnu mi je polnil vhod. Majcen je bil v vladi ob Korošču in ob Gradniku. Marko Močnik je doma na hojcah. Mirka Cvahteta projekt košarkarski koš na drevesu je nekoliko zaustavilo blato. En kubik peska bo treba kupiti. Tudi Marica ne nasprotuje investiciji. Iz 36,9 je šla moja temepratura po vkapljanju prve vrećke na 36,5.


$$$$ Obnovljeni človek. Zabadanje se žal še ni končalo.

10h37 Ob 7h T je 37,0 stopinj. Okno je bilo ponoči zaprto, jutranja zunanja -2,5. Stuširanje spedikiranca v Arijanini milosti šlo dobro. Sem ji rekel: "Upam, da se usranje na tržnici ne bo ponovilo!". Je rekla "Ti se kar zajebavaj!". Sem nov človek. Ko je priteklo je tudi počila žila. Vsaj še eno zabodenje za vkapljevalni vhod ne gine. Zofija je rekla: "Tri leta že hodiš sem pa se mi je zdelo kot, da od včeraj!". Arijana pripeljala tudi kumarice v žemljice in smootie in kavni čokoladni bonbon. Seveda sem še vedno negativen, seveda so v bolnici odlično založeni s Covidom. Si mislim, da so vnetna temperaturna nihanja pred vkapljavanjem najava neizbežnega padanja odpornosti pri nizkem Khb in vedno višjem S Feritinu.

Barko Mrecelj