"Živahnost" otroka mučilna

sobota, 15.1.2022 10:50

Silobran je čisto nekaj drugega kot naklepni umor

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:

V nedeljo,16. januarja 2022 ob 13h 55; pečenici kmetije, ki vzredi 80 dvesto kilogramskih živali letno sta ugajali direktorici in bolniku. Arijano je "živahnost" otroka Kramarjev sprožila v predvajanje glasbe skozi žgabucinovo okno. Bila je pretresljivo jezna. Še mene naglušca je bolela njena zaživciranost. Črna Gora je ne zlahka premagala Makedonijo v rokometu moških. Slovenijo so Danci šestič zapored porazili. Tokrat z več kot z desetimi goli razlike. Smukali so z več kot 150 kilometri na uro. Detektiv katolik je pogruntal, da je umoril trener umorjenega bokserja, ker žrtvina žena ni hotela zapustiti moža. Morilec je priznal upajoč, da bo njegovo dejanje sodišče obravnavalo kot silobran. Na tej točki se je zajebal. Ker je naboje za umor prilagodil in se je streljanje manj slišalo mu bodo zlahka dokazali naklepni umor. V "Umori v raju" je Londončan zmagal v tekmovanju rakovih omak. Morilec je s strihninom mazal zaušnike očal. Ob 23h sem bil v zavitku "Spalni torpedo".
Z alzaškim biskvitom proti depri. V solariju na tržnici sem zvedel za novo nedelo Koagulacije. 16h 56 Po uri in pol vožnje z dremosedom maloprej še utegnil fotografirati svetlečo kroglo levo od hiše Korošcev. V Ivanovi stari jopi tehtam 64,3 kg. Arijana ešači. Danes je prodajalec slavonskih mesnin imel kuhano klobaso švargla. Prodal mi je tudi kos kulena za Občino Jadranko Čalija. Mogoče tudi štrigon Dušan je sedel v solariju osončenega bifeja. Predal sem mu Četrtka olivni liter, kratko prisedel je tudi bivši višji uslužbenec Delavske hranilnice Jadran. Povedal, da komisije komisije Programskega razpisa Ministrstva za kulturo nevladni organizaciji Vulkana in njegove soproge niso odobrili prebite pare. Dušanova pozabljiva mama od časa do časa vpraša: "Kam so vsi šli ?" Sin rad vstane ponoči in ji pomaga na kahlico. Daroval nam bo brezplačno dopolnilno osnovno izobraževanje o dihanju. Doma sem poskusil tenko rezano švarglo na opečenem kruhu, nekoliko odjužena Arijana mi je prepovedala na Dodu napovedovati ob katerih priložnostih bo pekla alzaški biskvit. Lepo je dišal.
§§§§ Ne smem biti nemarna smet. Rdeči simbol osredotočenosti na domačo slovensko grudo. 10h 20 po krožniku zelenjavne mineštre, dnevniškem vpisu na papir za včeraj, po porciji upravičenih očitkov, ker nisem po vstanju zaprl radiatorja spalnice in vrat od dnevne sobe do spalnice. Zato je imela direktorica služkinja izsušena usta in druge zdravstvene težave. Moja jutranja temperatura je bila 36,2. Zdi se mi, da se je temperaturno nihanje umirilo, ker je raven Khb zadostna. Za mizo z brazgotino sedé je utrip 78. Soseda Kramar je na svoji ohišnici v rdečem in delujoča z orodjem pravo utelešenje skrbne osredotočenosti na domačo grudo. Arijana je rešila cikorijo. Po vtipkanju se bom odpeljal na tržnico. Dober dan!

Barko Mrecelj