Šmarje pri Madridu

sobota, 10.2.2018 07:14

Včeraj objava Angelikinega velečlanka o kakavovcu in Gnjavnika. V Mariboru smo si ogledali "Zavetja Babilona". Danes maškare na Klancu in v Šmarjah. Kulturno dežuram danes v mksMc Botegin od 21h.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v soboto, 10. februarja 2018 najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 19h na Klancu v dnevni sobi nimam družbe. Na Šmarjah pri Madridu Iztoka Krkoča nihče ne spozna. Naročil si je kuhančka. Razlikuje med šemami in maškarami. Osem jih je vseh skupaj.

Zgodili naj bi:
Danes najprej sveženje Doda vsaj do 20h. V mksMc Botegin bom od 21h do 23h izvajal Kulturno dežurstvo. Pred tem hočem obiskat Brankino podstrešje (Kvedrova 10).

Zgodili smo:
Vasja, Arijana in jaz smo ob 13h15 vkrcali Peca Kiblinega in smo bili pred 13h30 blizu nekdanje Merinke. Vodena razstava "Zavetja Babilona" edino za Vasjo Cenčiča ni bila naporna. Bili so še Mirko Cvahte, Jože Lah in Darja Lah. Nazajgrede smo se ustavili pri Cvahtetih in spotoma malo mleli o razstavi. V LJ sva pojedla mineštro pri Zali in Liopoldu (Filmovid se razvija).
Danes doslej (19h43) Poslušanje in zapis Siore Spie, nenajavljen z.p. sprehod s skreganjem, sprejem klanških maškar, sveženje Doda. Vasja obljubil mnenje obiskovalca razstave za Doda, pogledal sem kliping v erotični vrečki Jožeta Laha.

Neuradno:
Včeraj in danes še nisem kadil cigaret.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moje telefon je 00386 41 318 245, naš mejl je drustvo@dpzn.org