TV razkrojno

sreda, 10.4.2019 01:31

žal. Na vrhu Iztokov Gnjavnik, Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor.

10. apr. 19, sreda

Dopoldan prevažanje šefice in hefeta Krkoča do zdravnice in do zdravnika. Pa sestrica Vesna ima danes rojstni dan. Vse najboljše. Opoldan in pol v Boteginu. Iz sončnega deževno. Nadsoseda Eva z nadstanovanjskim dodatkom v kuverti. Dr. Igorju se ne da biti v službi. Sosed urni jadralec tudi ne imel dela, bil parkrat na obisku. Ornella pozdravlja. Franjo napisal scenarij za film. Kamionist Buco ima poleg obilnejšega sebe tudi večjega kvadrupeda. Markotova novinarka z deco tu zaman nekaj pred osmo, kajti Marka še ne bilo. Prišel uro kasneje. Hitro o nujščinah o OHK razpisu (mogoče jutri dodatek že zapisanemu), o petkovi prireditbi v CD, me finančno okrepil. V Boteginovi knjižnjici novo »Prokopani brodolom« Mira Župe in CD od Šumskih. Deseta in pol, še vedno zoprno dežlja, domov. Kmalu.

Alkohol: 1,25


00h 12 Nogometaši Maribora vodijo proti Krškemu 1:0. Pred tem angloameriški "Vojna in mir" limonaden. Tudi Zaniuka in Poslovno mesnino sva gledala izjavljati v oddaji o petdesetih letih Radia Študent. Joj. rastline v Brankinem podstrešju so pile. Cimra Sonja Polanec je dovolila Bogdanu, da mi skuha kavo. V Boteginu sva z Iztokom kratko sestankovala o projektih v MOK in OHK. Pršilo je. Nič me ni bolelo, nisem se slabo počutil a ure so polzele v prazno skozi.

Štirinajsti odgovor spisan in poslan.18h30 pred odhodom zalit v Brankinem podstrešju. še podnapišem nepodnapisane fotke. Andrej Veble povedal, da so mami skrajšali čreva a so izvidi negativni ona pa se ni nič spremenila. Mnogo veselja mu daje rezidenca na Srednjem Jadranu. "Brez omembe remisije" v diagnoz (mi je pojasnil) pomeni isto kot "Brez omembe čudeža". Peco Kiblin poslal Seznam razpisov Filmskega centra.

Po sijajni rastlinski kaši, ki je vsebovala tele rastline: 13h 33 kopriva, tropotec, marjetica cvet,listi in cvet trobentice, drobnjak, menta, violica, rman, cvet in listi regrata, mladi listi brstičnega ohrovta in kitajskega zelja, melisa, krvavi mleček, divji hmelj, mladi listi divjih jagod in črnega ribeza, zimzelenovi listi, semena mešana (sončnično, konopljino, bučno, pegasti badelj), radič, limona, olji: arganovo in ričkovo, tahini.@ Brezzobi Franjo po posegu na nogi bi kandidiral svoj 71 strani dolg filmski scenarij črne komedije na razpisu Filmskega centra. Poklical sem P.T.D.ja in tudi sam pokukal na spletno stran F.C.. Arijana ne nabira živali in tik pred dežjem išče po Petrinjskem Krasu. Gadafiju sem čestital za včerajšnjo nenesrečo. Dober dan!


Barko Mrecelj