Tabarabiribiribiribi

sobota, 30.11.2019 07:30

rabiribura . Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor. Danes v mksMc Botegin ob 20h film *Mamu*. Danes štirje dogodki ob 100 letnici KUD-a.

00h03 Četrti tobak danes pokajen. Maček je bil dovolj pameten, da se je sam spravil na garažiranega fičota. Neredovič je v defenzivi. V Boteginu družinska drama za šest oseb ni bila nevem kaj. Centralna dela bogovsko. Lahko noč.

"Mamu" projeciramo. Žleb zakrpan s selotejpom. 21h 15; jasno postaja, da Peca KUDovega spodnji pritisk pade v bližino 80, če je organizem dovolj spočit. Popoldansko žlebo očistilno zalepilno delce na višini petih metrov je uspelo. Tudi občutljive rastline so umaknjene pod dnevno sobo. Male ribice so bile okusne, če že ne zelo zdrave. Tri vstopnice na geslo "Kugla" za jutrišnjo prvo predstavo v Osmozi bodo čakale. manj hudo popoldansko nesporazumevanje je bilo kmalu po izbruhu preseženo. Zunanja temperatura je blizu petim stopinjam. Radiator v spodnji spalnici deluje.

Telovadba bo. Bržanstvo mi je čestitalo. 14h 34 Odpisal sem Franjotu, ki mi je posredoval najavo predstavitve koledarja z Mefovimi izjemnimi pesmicami v Piranski knjižnici 3.decembra. Arijana se strinja s splezanjem do zamašenega žleba, s pripravo spalnice za Kića. na mraz občutljive rastline bo treba umakniti v hišo.@ Po 910 vtisih v Arijanin vratohrbet sem še dve uri in pol dobro spal in oranžnega fičota vozil v sanjah z igralko Damjano na zadnjem sedežu. V kozinski ribarnici sem nakupil skoraj za trideset evrov rib. Beli kruh s pečeno šunko je bil zelo. Raven zdravosti obroka so dvignili sok grenivke, hruška, jabolko. Peca KUDovega dopoldanski spodnji pritisk je bil 83. Pismo Don Filippa v Siori Spii je bilo posvečeno včerajšnji obletnici. Župan Kopra mi je čestital za Ježkovo nagrado brez leporečenja a s štemplom.

Uho je zabolelo po 47 minutah razgovora z Želkom. 7h 24; jasno jutro za spremembo. Včeraj popoldne in zvečer v Sanatoriju Pri treh vranih ni bilopopoldanskovečernih meritev. Nadsmrtni tajnik KUD France Prešeren se spomni nastopa Kugle v začetku devetdesetih na Trnfestu. Niso hoteli nastopati na odru. Eden je med predstavo sral. Včerajšnja novica je dopolnjena, čaj v meni. vstal sem že ob petih najverjetneje zaradi včerajšnjega popoldanskega triurnega obležanja na kavču. Jezik je obložen, težji sem za dober kilogram najverjetneje od vode. V kozje mleko sem dodal Planika kislo mleko in pomešal. Včeraj v culo dano je še vedno tekoče.

Barko Mrecelj