Rit in delo trpela

nedelja, 12.5.2019 03:16

Marko Brumen iz Maribora sporočil , da letos LENT (direktor Rukavina) bo podprl Kulturni sanatorij. Na Klancu 18b manj zdravo odpočilni dan s sveženjem Dodogovora. mksMc Botegin ni deloval.

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:


Fletcheriranje je bilo brezdelje, divjačinski golaž pa izjema. 22h 23 Oboje skupaj je v sodelovanju z obolelim kostnim mozgom sopovzročilo blokado sprotnega povzemanja in moralnega mačka. V preostalih urah bo treba spet po poti obnove in graditve. Samostojni podjetnik Matevž je poklical in sem mu povzel DPZNjev in svoj položaj. Strank ima ravno prav, letos je spet organiziral kresovanje na katerem je bilo 30 v povprečju 30 let starih ljudi. On mora jutri začet delat v Mariboru in se bo oglasil, ko bo utegnil mislit in delat z nami in za nas. Arijani sem mogel poravnat 215 eurov, ki jih je založila. Krmo 2 sva dopolnila z neustreznim a dobrim belim vrhunskim popustnim iz Vipavske. Ugotovil sem, da tudi meni ustreza, da danes nisva imela nobenih dodatnih aktivnosti (delovnih obiskov). Fletcheriranje je bilo seveda nezdravo in s svojimi slabo prekrvavljenimi možgani sam ne bi mogel povzeti niza nadaljevank. V eni je miljonarja ženskarja poštenjaka odstrelil njegov tatinski svak. Z dušilko je ugonobil tudi vedeževalko izsiljevalko. V drugi je en Indijanec bil odličen šerif, sodelavec muzeja turistične vasi pa je umoril lastnika zaradi polne skrinje brezvrednih obveznic iz leta 1905. Mladi ponarejevalec stripov in izsiljevalec je do smrti s kovinskim priznanjem do smrti udaril rumenokožca, ker ga je ta nepričakovano zalotil (navajam jo kot tretjo, na sporedu je bila prva). V četrti (katera je bila predvajana po vrsti, se seveda ne spomnim) je bančna uslužbenka postala boljša od svojega pokvarjenega učitelja tudi bančnega uslužbenca. Šlo je za mednarodno vlaganje denarja v preprodajo orožja. Spet bi skoraj nastradala tudi Jessica. Na kratko; grozljiva ponikalnica časa. Zavračam morebitna čestitanja. Z Arijano sva se držala za roke, moja rit je od serije brez premorov zelo otrpnila. Pisal je Marko Brumen iz LENTa. "Kulturni sanatorij" bo LENT sprejel. Spisati moram sinopsis in navesti datume. Jasna je pisala zaradi priključkov na Sveto kravo mletja. Žlička Frančeve rumene pasje hrane je tudi že v meni. Še bikarbona, limona in ciankalij.

Ne bo brezdelja čeprav je dnevu ime nedelja. 15h 05 Arijana predvaja posnetek iz beograjskega kluba Flu (1990), ko je bil Đos pretepen in sva sama z Arijano potovala. Pod njenim sedežem maček čaka na tepeško. Drema se mi, desnica se blešči od ribjega mazila. Tudi diši. Zunaj zelo piha pod strnjenim oblačjem, ki se vali desno proti Butalam. Zelo je deževalo, Predin je bil dvakrat sfrotiran. Kličem ga Kreten.

Barko Mrecelj