Prvič letos: "Pusti zaprto!"

sobota, 14.4.2018 05:22

Gnjavnik objavljen. Fotostrip Brankinega podstrešja. Sijora Spija tolkla po podražitvi zdravil. Ob 19h30 do 22h v Boteginu delavnica "Pisanje za Glasilo OHK". Od 22h15 semtertjajno. Podnapisi so.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 17h13 na Klancu Arijana prebrala o solzah s solzilnim plinom. Valjam drobce dopoldne nabranih špargljev v brezzobi ustni votlini, stoje tipkam in pozdravljam dodoljubne.

Zgodili naj bi:
Najprej sveženje Doda in oskrba pisarne na Klancu. Od 19h30 do 22h v Boteginu vsakomur dostopna delavnica "Pisanje za Glasilo OHK". Od 22h15 do 23h45 pred Mussolinijevim hotelom Koper (pred doprsji herojev) semtertjajno. Iztok je družaben na Pučah, Arijana zvečer mora varčevati z energijo.

Zgodili smo:
Oskrba rastlin v Brankinem podstrešju ob posnetju predstavitvenega fotostripa za rezidenta iz Španije. V Boteginu sestanek z Iztokom (zapisnik v Ladijskem). Stric pisal Ministrstvu zaradi pogodbe, rodovitno sem semtertjajil pred heroji skoraj uro.
Danes doslej (18h15) Arijana z Natašo nenapovedano tri ure nabirala šparglje, nenapovedano sem sam vadil kuhanje. Poslušal in zapisal sem Sjoro Spijo. Arijana me je seznanila z dogajanjem v Siriji in diplomatsko trgovinskim zaostrovanjem v svetu. Sveženje Doda.

Neuradno:
Potem, ko se je Arijana razgreta in špargljenosna vrnila iz sprehoda je v dnevni sobi zaklicala: "Pusti zaprto!". Hotel sem odpret vrata na balkon, ker je bilo zunaj topleje kot v kurjeni dnevni sobi. Prvič letos ji je prijal hlad notranjih prostorov.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moj telefon je 00386 41 318245, naš mejl je drustvo@dpzn.org