Po pismih

ponedeljek, 16.4.2018 11:51

Včeraj pri Leonardi in Majkusu. Važno pismo in inkaso grmobliska. Danes v Boteginu delavnica Sestanek od 20h do 21h. Od 21h30 do 23h semtertjajim Pred heroji. "Hrošči kmetovalci" objavljeni.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v ponedeljek 16. aprila najkrajše poročam, napovedujem in povzemam

Ob 16h04 na Klancu čas diha za ovratnik po spisanju in odposlanju pomembnega pisma direktorju Urada za mladino. grmoblisk se je sicer polegel a ozračje je še zmeraj naelektreno.16h38 Naelektrenost je nekoliko popustila, Brezgolfni in Cepin sta pisala, mudi se mi svežit.

Zgodili naj bi:
Kar je zapisano v podnaslovu in več kot to. najprej do 19h sveženje Doda in pisma, od 19h 30 do 20h namestitev Radeta v kabinet Brankinega podstrešja. Iztok bo na Glagoljaški 4 dodežural med drugimi opravili.

Zgodili smo:
Včeraj predaja simbolične nagrade za Sioro Spio Valneji,pismo Zlatku Bardunu, popoldne spoznavno slučajno srečanje v Brezovici z materjo in sinom, ki podpirata performativno zvrnjenje kovancev iz samokolnice na Verdijevi. Srečanje z mladim prebivalcem Abitantov in nepričakovano dolg in prijeten obisk pri Leonardi in Majkusu. V okrepčevalnici Belvedur zgolj čaj in fotki, pri kulturnem travišču zgolj simbolični krog in fotki, pri Puhovih zgolj fotka. V Brankinem podstrešju sem montiral novo veliko plinsko bombo nato tričetrt ure rodovitno semtertjajil. Poklical je Matevž in povedal, da je zmontiral sedem minut "Infekcije na vasi".
Danes doslej (17h57)pismo direktorju Urada za mladino, ki je tudi delavnica za civilni dialog na Listi UPB, pismo Cepinu, ki še ima video originale. Arijana se je nenapovedano nabiralniško sprehajala in potem doma zaradi nepospravljenosti soprožniško name vsajala. Svežil sem Doda, ona popravljala fotostrip v moji angleščini za Brankino podstrešje.Iztok delovniško dežural v Boteginu.

Neuradno:
v Abitantih mi je mlad mož, ki je baje edini mlad prebivalec vasi povedal, da se v vasi po petdesetih letih rodil prvi otrok!@ leonarda in Majkus imata izjemen (predober po okusu a za prostatitis nedober) starinski špeh in prašiča, ki se na prosti paši sprehaja v Vojskem.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moj telefon je 00386 41 318245, naš mejl je drustvo@dpzn.org