Pirjevec na Kolegiju

torek, 11.6.2019 10:58

pismo mu bo poslal Iztok. Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor.

Na vrhu Iztokov Gnjavnik, Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:


11. jun. 19, torekŠe včeraj: z Renato v Boteginu in pred njim krepko v danes. Zaskrbljena
zaradi dragim ji. Jezna na Franjota Frančiča. Priporoča čimprejšnje zaračunanje PPF Posprave, zaradi katere uvrstitve v program Primorskega poletnega festivala se direktorica le tega krepko sporekla z. Komaj čaka, da jo prime angina ali kaj podobnega, da jo bo kdo razvajal.

Danes: vroče. Marko po mnogih SMSjih poslal še elektronsko pismo predstojniku urada za družbene dejavnosti in razvoj MO KP zaradi vsaj začasnega skladiščenja, kajti s spraznjenjem Neviotove bajte se zdaj res
mudi. Čez 2 tedna bo njegova žena naročila praznjenje komunalcem, če ne bomo mi tega storili. Nekaj gostov, začuda »vnuk« tokrat vljuden, se je lahko malo zadolžil. Peta in drobiž, današnja PPF Posprava v izvajanju.
Trinajsta po vrsti, mogoče zato telefonskoinformarivnoperformativna, brez
glasbe v živo. Edini gost nocoj Franček. Deseta in pol, Marko domov.
Gnjavnik Dodotu, pojdem tudi jaz.Alkohol: 1,25

I.K.


14h 35 Po Krmi 2 tudi v spodnjem zimskem perilu tehtam 71,0 kg. Poklical me je končno Mišjeluknjič in tipal kaj bo po oktobru. "Lahko bo kres, lahko bo selitev v Trbovlje" sem bil nazoren. Na današnjem Kolegiju bo predstavil našo nujo. Podčrtal sem mu, da pričakujem začasno takojšnje reševanje najprej od njega. Tudi mejl s tem podčrtanjem mu zdaj Iztok pošilja. Mirjam se po telefonu ne odzove. Upam, da ni zbolela. Čikotu je Arijana poslala besedilo najave za nastop v Gustafu. On se je zanimal, če lahko prinesemo račun, ker denar dobimo na roke. Arijana je začela zavijat z očmi in me zelo razjezila z omalovažujočim odnosom (spet nič ne veš). Gustafu bomo izdali račun in on bo plačal preko transakcijskega. Ponavljajoče, nestrpno Arijanino omalovaževanje se bo moralo nehati. Ona z Želkom izvaja in usklaja poročiljenje za UPB. Poklicala je doktorica Milena in zvedela, da sem moralnopolitično v redu. Politično je ne zanimalo toliko, moralno pa. Sem ji povedal, da je to dvoje zame nerazdružno. Odpravljam Dodove zaostalosti pri temperaturi 25,5 v dnevni sobi.

Pirjevec na Odboru, SMSi z njim fotografirani. 10h 55 Vodja družbenih dejavnosti in razvoja se je umaknil iz SMSanja in se opravičuje. Arijana išče račune za UPB in ji sprenevedavi obzirnež gre zelo na živce. Sonce je stopilo oblake in kuri. Zunaj je 28, v dnevni sobi 24,5. Dober dan.

Barko Mrecelj