Petek hiti

petek, 8.1.2021 09:29

Danes takoj na vkapljavanje, popoldne na pregled h kardiologu, pozno popoldne spet v Botegin uprizarjat. Na vrhu zaenkrat Iztokov Gnjavnik.

8. jan. 21, petek

Pivo puščalo. Trgovec bil nervozen, ko mu pokazal. Trgovke bile nervozne, ker jih je premalo. Pozabil bi nakupljeno, če me ne bi soseda opozorila. Zmeda. V Boteginu malo pred tretjo. Sosedek mi obljubil jaguarja, potem bugatija. Marko po vkapljavanju in obisku kardiologa poročal iz Portoroža, današnja uprizoritev začela ob petih in četrt, prva gostja Valnea. Sva dolčala temne zelenjave, ki naj bi ji koristile. Nekaj jih bljak, nekaj dobrih. Šesta in pol, režiser uprizoritve v Boteginu. Zgubil je danarnico in jo našel v žepu suknjiča, zgubil je ključe avta in jih našel na sedežu. Avtor prispeveka »Dokument upora PSBS 2020« 6.1. na Dodotu je Vasja Cenčič. Skoraj osma, videospot prostovoljca Bogdana videli. Marko v poročanju o danes. »Trotoari« in »Bio si« po osmi. Bravo tata! Merjenje, domov.

Alkohol: 0,75Ob 9h30 že zamujam na vkapljavanje, ki ga imam ob 10h. Poglejte si zadnji dve novici, če utegnete. Dobro jutro!

Barko Mrecelj