O krvi skupine 0 rh minus še nič.

sreda, 9.6.2021 04:55

Ex jade imajo zame v Kopru. Na vrhu Iztokov Gnjavnik, Sproten žuljič za dodoljubne od spodaj navzgor.

9. jun. 21, sreda

Včeraj pozabil: občasni prostovoljec RPK ima nov bicikel. Mu ga po prijateljski ceni prodal samozvani »Biološki odpadek« Rafko.
Danes: opoldan v Semedeli elektrozidarske inštalacije, bosta šefica in hefe Krkoč imela zelo pametno prezračevanje. Hura napredku. V Boteginu ob treh in pol. Edini zaresni prednočni gost sosed urni jadralec danes boljše volje kot pred par dnevi. Mi je pa nek naspidiran tip, ki ne vstopil, z ulice hotel prodati pornografijo ali dežnike. Se nisva dogovorila. Osma, šefica in hefe v Semedeli nimata televizijskega signala. Ojoj. Telefonski nasveti niso pomagali. Še s sosedom sindikalistom žerjavistom o danes in nekoč, domov.

Alkohol: 110h 15 Arijana je na lovu za zdravili. Niham sede. @ Včeraj v Dnevnem centru za trasfuzijo niso našli druge vrečke rdečih krvnič zame. Mogoče v Sloveniji ni krvi in bo pomagala moja zdravnica doktor Marjana Vujičić vzpodbudit slovensko krvodajalsko akcijo za nas vampirje, ki rabimo Rh minus nič. Veseli me, ker se je moja v času zdravljenja prva negotova oskrbljenost s krvničkami zgodila v času sončnega kralja Koagulacije. Do 10h 45 mi je doktorica Marjana povedala, da lahko jutri ob osmih pridem na vkapljanje dveh vrečk! Kri tudi zame bo! Hvaležen sem, hvala Zdravstvenemu sistemu, krvodajalkam.

V boj do izginotja. Spet v domačih copatih. 4h 51 Naglušec sem prej razločno slišal ptičjo melodijo. Predin na balkonu sede nadzoruje počasno dviganje dolgega dne. @ Vse ni pod kontrolo! Utrip je bil ob 3h 37 108. Predin ni hotel v jutro skozi garažna vrata in se je umaknil pred vonjem po okupatorju. Vlažen hlad. 17 na balkonu.

Barko Mrecelj