Nešplje,češnje, svinja, šparglji trans

sreda, 20.5.2020 11:59

OHK razveljavila razpis. P.T.D. potrdil razstavo Bele Mariaša. Mojca Selak najavila obisk Sanatorija. Iztok dve urici boteginski nato nabiralniško na Farmi. Misli o virusu AntiG5 spisal za Čalijo.

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:


Še pasjo rumenjavo drugič danes. Še sekljana mandljeva jedrca drugič danes. 00h 28 Zlogomelodično tipkam, Arijana v Vodoravniji, maček na preprogi.@ Merklova ne bo zmanjšala razvojne pomoči. V Braziliji pokopavajo. Tehtam 68,65 kg. Tretji kemoterapevtski hercegovec pokajen. Zunaj zvezdna noč. Hvala za pozornost!

G5 nas bo morila. Zdravko ima krokodiljo kožo in jeklene živce. 22h25 Arijana je objavila fotke in poslušala moje pismo predsedniku Krajevne skupnosti center.@ Razkoščičeni kuhani molji s česnom, peteršiljem in olivnim oljem so bili majka. Franjo je napisal, da je utrujen kot kanta in da pozdravlja. "Lekarna to sem jaz" je SMSnil: s hčerjo boleha hvaležen, ker ga uvidevno ne kličem. Jadranu Čaliji je pisala Tamara Čok in zahtevala ukinitev testiranja G5 na področju Luke Koper. Bombom je Jadrana poklical in jutri gresta v Luko pogledat kaj se tam dogaja. Grške vrtne jagode s sladkorjem so bile zelo, gozdne jagodica pa nepopisne. Koagulacija je čvrsta kot še nikoli, kako zagnana pa za dobrobit državljanov in državljank, se ne da opisat. Mleko je vculjeno a leva vrata so se malo povesila. Pisal sem Jadranu kar si mislim o pojavu epidemije virusa AntiG5.

Tončka pohvalila nešplje. Andrej Sraka pravi, da bodo euri zlato zapiskali čez tri tedne. 15h 22 Pofotkan je kajazvem šopek, pofotkane so kolateralne potonike.@ Računovodji društva Zlata piščal zaupam po telefonskem razgovoru o snemanju in nakazilu. Peco KUDov je pesnil navsezgodaj: "Nad mano ni Boga, jaz sem predsednik ZLA". Njegovo novo zdravilo je apaurin. Pokazatelji so v glavnem slabi. Hengo potrebuje Eriko za posvet o pregledu, ki ga mora opraviti na delodajalčevem mestu pregleda. Z Jasno sta spet avtomobilna. Arijana je pri cvetoči Tončki in tu in tam utišanemu Albinu dobila ob kavi medenjake. Kladnikova soproga je prevzela šparglje. Pri Vinakoper je bil Jadran Čalija spet radodaren in telefonsko dejaven. Valneja je sporočila, da bo Franciju izročila zlato kuverto. "Ponošeni smehljaji" so bili kar dobri.

Direktorica je na turneji. Statistika je urejena. 11h35 Na Klancu 18b moralnopolitično in zdravstveno stabilno. Arijanin Sunek Neredku še ni dokumentiran.@ Debelih osem ur vodoravnjenja je pomagalo. Arijana je s Franjotom že opravila ekološko gospodarsko srečanje na avtobusni postaji Lucija. Z nešpljami sva založena. Še Krkoči in Kladnik sta njeni osredotočenji turneje. Mojca Selak se je pozanimala ali bi bil mogoč obisk Mlčka, Ane, Mojce in morda Želka v soboto. Peter T. D. je pripravljen pripeljati Belove slike za razstavo v Boteginu. Hengo se ne oglasi. Najprej moram vase spraviti pasjo rumenjavo in sekljana mandeljeva jedrca, ker tega repa zdravitvenega protokola včeraj nisem mogel hotel opraviti. Pokazatelji za 7, 28, 90 in 180 dni so vpisani. Dober dan!

Barko Mrecelj