Monsun zunanji, monsun notranji

četrtek, 12.4.2018 02:26

Po obisku v Braniku so sadike še v TL. Z Iztokom sva dogovorjena dooblikovati ugovor. Od 19h do 21h finale delavnice Pritožba Ministrstvu za šolstvo. Od 21h 30 do 23h pred heroji semtertjajim.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB v četrtek 12. aprila 2018 najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:

Ob 14h 22 na Klancu piščanec tudi orožmarinjen, Arijana ob pogledu na zbirko sedečih moških porogljivo razpreda. Elektrika v drvarnici končno je. Ciklon Rade notranjega preurejevalnega monsuna ne ve točno zakaj elektrika končno spet je. Pod nepredirnim zastorom oblačja ne dežuje več.

Zgodili naj bi:
Iztok bo dežural na Glagoljaški, pisal bom vsebinski del pritožbe iz osnove, ki jo je on pripravil. Ob 19h v Boteginu finale delavnice Pritožba. Od 21h 30 do 23h hočem semtertjajiti pred Mussolinijevim hotelom Koper.
Včeraj med vožnjo v Butale telefonska medgeneracijska delavnica z Mojco Selak o vedenju vladništva. V Boteginu je Iztok pripravil izhodišča zame,semtertjajil sem rodovitno 45 minut, vmes izvedel Kekčevo pesem vrstnikom in natakarju v lokalčku Miramar (?), jo ponovil sprehajajočemu upokojenemu profesorju Tončku.
Danes doslej (15h54)Zagon pisarne Klanec zjutraj, obisk pri Beti in Milošu v Braniku (poročal o Infekciji na vasi in načrtih v OHK, bil sponzoriran s sadikami in marmeladami ter paradižnikovo mezgo. Sveženje Doda, še en telefonski posvet z Milošem.

Neuradno:
Sinoči sem bil zelo prepričan, da živimo-delujemo prav. Danes dopoldne mi je Miloš postavil nekaj zdravih vprašanj, ki mi sicer niso neslutena a so "nesramna" in bo treba nanje ošiliti odgovore. Eno od teh vprašanj je, kako doseči kritično maso odzivnosti oziroma kako prebiti ozek krog somišljenstva.

Občasno modroglavi izdajalec interesov mladih iščem vsakršno podporo ustvarjalnim radodarnim osebam in nevladnim organizacijam. Moj telefon je 00386 41 318 245, naš mejl je drustvo@dpzn.org