Lobodično

sobota, 11.5.2019 11:55

Na Brankinem podstrešju uspela dresura slonov, popravljena kuhinjska pipa. Hvaležna sva Zali zavrnila jutrišnji nameravan obisk LJ mladinske celice. Več ur izvajanja dobre JAK 2 koračnice.

Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:


Mačji sado mazo tudi z muhomornim loparčkom. 00h50 Arijana mačkinenco tepe tudi z roko. TV je ugasnjen, zadnja fotka objavljena. Obisk Doda je spet sobotno majhen in zdrav. @ Na Kvedrovi sta v kuhinji delali obe pipi, Radovan in Sonja potrebujeta sobo tudi od desetega junija do desetega julija. Počutim se kot uspešen dreser slonov. Bine je postregel metin čaj in odobril morebitno posojo vozila za v Zagreb. Umetnica Renata v Novi Gorici je tik pred premiero. Kljub vlagi in mehkobi večera komarjev v Semedeli še ni. Binetova mama Bojana je prišla iz Amerike in je sinu naročila naj me pozdravi. Moj sin Matija in njegova koruznica Marjana sta v potekajoči vojni s sosedom. Proti sosedovi paletni ograji bo posredovala inšpekcija. Prepozno a lahko sem večerjal. Počutil sem se nenavadno dobro. Slovake so v hokeju zmogli Finci s 4:2. Maribor je v Ljudskem vrtu s 3:0 deklasirala Olimpija. Finalni boji v judu so bili večinoma mučni za gledalce. Fletcherka in njen prijatelj sta na Irskem odkrila možamorilko, njenega ljubčka in kradljivega blagajnika. Umor je bil storjen z dušikom.

Zalit rastline na Brankino podstrešje. 18h 38 Arijana prinesla dosti lobodike. Sedmaki so pravi feni Josipa Broza. Kefir je presajen in Frančeva zdravila so v meni (mogoče edino A. Lukšiča orehov med še ne). Koračnica JAK 2 deluje tudi med tipkanjem. Arijana je preutrujena za jutrišnji obisk ljubljanske celice mladih in sem sporočil Zali. Rokometa ne gledam, đudo bom zamudil. Arijana je pri Korošcih, odhajam.

Sedeti , tipkati in peti je lažje. 16h02 Lažje je od petokorakanega odnosa smeti na kompost. Arijana se vrača iz nenapovedanega nabiralniškega sprehoda. Zaključil sem Krmo 1 z izzumom kuhanih čapalink. Z Zalo sva soglašala glede morebitnega jutrišnjega obiska mladih v Kulturnem sanatoriju Klanec 18b. Rado Čok ve, da ne ljubim vloge izterjevalca stroškov.

Mlinček poje, Spia bo. 11h 47 Vodoravnjenje zame ni trajalo več kot 7 ur. Semenski namaz nastaja. Arijana ga proizvaja. Tudi v sanjah je nasprotovala zlorabi indijske konoplje ne pa njeni legalizaciji. Na radiu Pula bosta čez dvajset minut govorila Arinka in Franci. Poloblačno in majsko mlačno. Iz Kulturnega sanatorija Klanec 18b gori uši, doli puši.

Barko Mrecelj