Končno kaša v startu

ponedeljek, 16.11.2020 02:54

Tudi dr. Andreja zanima. Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor. Danes od 17h do 20h v Boteginu odprt proizvodni proces " Previdno nadaljujemo"

Zapis današnje uprizoritve: 19h45 Iztoka sem zaprosil naj za današnje zadnje dejanje predstave "Previdno nadaljujemo" omogoči FB DPZN prenos skozi splet. Doslej je Iztok sam izvajal "Čakalno za MOK poročilno". Ob 18h15 sem utovoril scenografijo in skušal rešiti granatno jabolko, ki so ga obletale mušice. Dejanje se je klicalo "Ločiti gnilo od zdravega". Nato je poklical Peter Tomaž Dobrila in sem z njim govoril eno uro in deset minut. Hotel je biti telefonski gost predstave in je nastradal. Povedal, da v MB ves dan dežuje, ugotovila sva, da so bližji Orbanu. Jutri ga čaka cel dan "on line" sestankovanja za evropske projekte. Predlaga razstrupljevalna območja "Z analognim digitalno". Potem sva padla v "Poročilna vsetovalnica" za projekt "Slovostnosti 2020". Zelo hvaležen sem mu za prožno vztrajnost v poglabljanju.

14h 28 Arijana deluje v kuhinji, dež deluje zunaj, kaša zelenih zakladov deluje v meni. @ Deset ur vodoravnjenja je minilo hitreje kot sem pričakoval. Arijana je očistila radič in bo živela devetdeset let, ker rada zajtrkuje grenkozeleno. Ob Primožu tudi Andreja zanima moje pisanje prostovoljcu Bogdanu. Obe dosedanji meritvi moje temperature pokazali 36,5. Kislo kozje mleko je na toplejšem mestu 30 stopinj, njegova struktura pa je homogena. Počutim se nenavadno dobro. Mogoče zaradi nedavnega vkapljavanja, morda zaradi dvodnevnega počivanja. Mojca sklicala spletni sestanek UPB in opozorila na spletni sestanek Urada. Ob 14h 55 sem zaključil obetaven razgovor z Bojanom Bizjakom, ki bi kupil garažnega oranžnega fičota. Dober dan!

Barko Mrecelj