Kaj je na prodaji 1

ponedeljek, 13.9.2021 01:49

Arijana fasala musklfiber. Dodo žuljič.

Nedelja, 12.9.2021 ob 12h45; Arijana je pravkar odšla tudi psa Korošcev peljat naokoli, ker oni so na birmnem protokolu od 8h zjutraj do 16h popoldne. Veličastni niz lepih poznopoletnih dni se nadaljuje.

Med zajtrkovanjem so se pojavile škodljive psihosocialne smeti nestrpnosti. Izbrisati jih je pomagala kriminalka s podukom, da ni lahko biti dosledno pošten policist v materi naše prihodnosti, v Ameriki. Od 22h30 sinoči do 9h30 danes sem vstal, scal, pil, zobal, sede telovadil in korakal po preprogi 4 krat.
Poklical me je Uroš Buzeti - Ministrelec. Iz ohranjene divjine Goričkega mi bo s hitro pošto poslal dve vrsti divjih robidnic. Je sledil Dodu. Kaže, da je čas malin letos žal že mimo. Puhovi so začeli trgat in so povabili prostovoljko Arijano. Njo od sinočnega pohoda bolijo mišice.

V letošnjem letu, ko me je zelo trpinčilo zamakanje obeh pljučnih kril se je zgodil pomemben premik glede umetnin in predmetov, ki bi jih rad pred svojim odpotovanjem v nič pretopil v denar potreben za vrnitev dolgov in plačevanje polplače edine polzaposlene DPZN do leta 2026. Zbiralec umetnin iz Bleda je namreč zaaral (plačal prvega tisočaka) za mojega redečega Fičota, ki čaka zraven čistilne naprave v Kozini. Zanimanje in denar tega kupca sta potrdila moje dolgoletno čvrsto prepričanje, da je bilo 30 let dolgo delovno sopotovanje našega društva rodovitno tudi v smislu rentabilno čeprav to trenutno ni opazno a je treba le še počakat, da se kulturno tržišče razvije. Ta del dnevniškega povzemanja naj bi bil pomoč dojemljivosti SLO tržišča za nakup sledečih dragocenosti: 1.) 12 tonski pol požgani FAP kamion (sam se je pripeljal na travnik družine Tripar ob gostilni Belvedur). Star je več kot 40 let, predvidevam, da bi se motor s strokovno pomočjo dalo zagnati, treba ga bi bilo čimprej premakniti iz sedanjega parkirišča saj zelo, zelo moti lasntike zemljišča. 2.) Renaultov kombi z napisom "BUSHIT". Bil je 15 let v uporabi DPZN, parkiran je ob čistilni napravi Kozina. Star je vsaj 35 let. 3.) Bel Fičo, ki sem ga uporabljal vsaj 15 let (parkiran na dvorišču socialnega avtoelektričarja v Šalari). Strokovnjak bi ga moral zagnati. Star je vsaj 40 let. 4.) Modri Fičo; eden od treh, ki sem jih uporabljal za vsakodnevni premik na Klanec v letih 2006 - 2014. Natopal je v filmu "Priletni parazit" in v Cankarjevem domu na "Brecljevanju". Star je gotovo 35 let, parkiran pod vrbo Sanatorija Klanec 18b.

Barko Mrecelj