Gnjavnik do 7. od 5. oktobra

ponedeljek, 7.10.2019 10:34

Jutri v Boteginu programski sestanek za naslednje tedne, vsaj trojica. Bo pestro.

7. okt. 19, ponedeljek
Hoj hoj. Spet cel dan v Boteginu. Lep dan, a gostov malo. Do večera samo RPK. Arijana spet plenila po kraških travnikih in gozdovih. Imela koj odjemalki, ki ne hoteli vstopiti. Jima bilo čakanje zunaj ljubejše. Marko poročal s Klanca o danes in načrtovanju naslednjih dni. Za nocoj načrtovani programski sestanek zvedel od njega, ga premestili na jutri. Skoraj osma, RPK vrnil še del dolgov (zaradi karme in let), se odločil, da danes ne bo izkoristil javnega prevoza, ker. Režiserka Renata se potapljala 16,5m globoko, pod meduzami. Potem sta pa z Renato nesli gobe v gledališče. Nadsoseda Dorina kmalu kasneje prinesla vsem nam v pokušino gobovo juho, ki jo medtem skuhala iz Arijaninega uplena. Dobra. Deseta čez, punce šle, bi bilo pametno, da pojdem tudi jaz.
Alkohol: 1,5

6. okt. 19, nedelja
Čisto nedeljsko. Prvi sladoled letos, s sprehodom, novi KP park niti ne napačen. Zvečer Arijana pripeljala v KP gobe ne samo šefici in hefetu Krkoču.
Alkohol: 0

5. okt. 19, sobota
Popoldanski pregled stanja na farmi Krkoč. Angelika nabrala zadnje fige. Kostanji so še na kostanjih in jih je dosti. Gob nekaj, niti približno toliko velike kot kraške. Dobre pa so bile. Blago kasno kosilo za dva in pol. Zvečer v Botegin zgolj dovoz hladilniških nujščin. Nato k Viliju na zelo obilno praznovanje 50letnice. Precej potem kasno lenarjenje.
Alkohol: 1

I.K.