Gnjavnik do 25. od 23. novembra

ponedeljek, 25.11.2019 10:05

Četrtek ob 18h v KD OHK ?Četrti četrtek? z režiserjem Slavkom Hrenom. Od četrtka do sobote v Boteginu trije dnevi filmskih projekcij ob 20h.

25. nov. 19, ponedeljek
Dopoldan in še malo popoldan obiranje mandarin. Hišnih vodovodvodarjev še ne bilo, ulični že od jutra dejavni. Nekaj po eni prišel v Botegin. Toplo in sončno, vrata odprl in zadnje okno tudi. Gosta kmalu nato. Enemu od njih se zdelo, da v Botegin prileztel netopir. Ne bil prepričan. Z občinskega Urada za družbene dejavnosti potrdili prejem poročil za UPB in DPZN. Marko poročal s Klanca, ob petih in pol pojde na vlaki in v LJ, nocoj zadnja vaja pred jutrišnjima premierama v Osmo/zi, pa praznovanje 100 obletnice KUD FP, katerega višek bo naslednji torek. Ko sonce zašlo, nič več toplo. Mičkena pihalna pečica od šeste dalje greje. Arijana prinesla plakate za »Četrti četrtek«, ki bo v četrtek ob 18h v KD OHK, isti dan v Boteginu ob 20h tudi začetek koprskega dela FGLF. Kako bomo to izvedli še ne vem, a bomo. Program festivala LGBT filma v Boteginu, 28. – 30.11., četrtek - sobota: Nož v srce (Fra/Meh, 102'), Skupaj (Slo, 86'), Mamu (Filipini, 120'); ob 20h. Razen slovenskega s slovenskimi podnapisi. Vstop prost, prostovoljni prispevki bodo dobrodošli. Vabljene in vabljeni. Nocoj zgodaj domov. Noč.
Alkohol: 1,25

24. nov. 19, nedelja
Ne dovolj dolgo spanje za nekatere. Mandarine zorijo, mnogo jih je. Sadno sladkanje do skoraj večera. MB bil danes dvakrat v LJ. Hefe Krkoč spet pometal kjer ni treba.
Alkohol: 0

23. nov. 19, sobota
V Semedeli delovni notranji in zunanji vodovodarji. Ne bo še konec. Na vrtu mokro in blatno. Hefe Krkoč pometal tam, kjer ni smiselno. Kasno popoldan dopolnjevanje hladilnika v Boteginu. Kasna večerja v Semedeli za dva. Se z Angeliko strinjala, da znamo Balkanci s fižolom bolje ravnati kot Francozi, ki so povrhu še oderuško dragi. Ti Francozi.
Alkohol: 0,25

I.K.