Gnjavnik do 11. od 9. januarja

ponedeljek, 11.1.2021 08:18

Na napovedanem protestu v sredo v LJ "za svobodo, pravico in resnico" bodo policisti uporabili tudi vodni top če bo treba, rekel minister za odstope in notranje zadeve.

11. jan. 21, ponedeljek
Dopoldanska skrb za mandarine, jih na drevesih vse manj. Ob dveh in pol v Boteginu po farmacevtski skrbi za hefeta Krkoča. Marko poročal s Sanatorija Klanec, o nocojšnjem programu v Boteginu kasneje, Angelikinega avtobusa za LJ ne bilo. Simona se prišla gret med čakanjem na svojega in spet obujala spomine. Valnea prišla povedat, da je danes ne bo. Pojde raje v horizontalo. Nadsoseda tekačica prinesla rdečo kuverto za Arijano. Marko na Dodotu napovedal petje in igranje po osmi. Hm. Kasno. Ampak policisti stavkajo, da ne bo Angelika zaskrbljena. Javna vaja začenja, ura osma in petnajst.
Alkohol: 0,75

10. jan. 21, nedelja
Celo nekaj sonca. Marko zvečer v Boteginu »Javnovadil«. Pozabil malijski klobuk.
Alkohol: 0

9. jan. 21, sobota
Z Angeliko kratek popoldan na farmi Krkoč. Prve trobentice so, deževje ne odneslo bajte. Bilo lepo ampak hladno. Zvečer privoz tekočih nujščin v Botegin. Ponoči v Semedeli japonska kulinarika, šefovala Angelika, jaz bil občasni vajenec rezalec.
Alkohol: 0,3

I.K.