Genske raziskave bodo

ponedeljek, 28.1.2019 09:27

Poliklinični ponedeljek vzel vampirju kri za raziskavo mutacij, ki so povzročile Mielo fibrozo. Iz Zagreba ponudili nastop. Iztok obgnjavil ob dežurstvu. Dokončal sem podnapise petkovih fotk.

WC dir. DPZN in predsednik Marionetne uprave UPB najkrajše poročam, napovedujem in povzemam:


Ob 3h 20 že v torek 29. januarja bom prenehal s ponočevanjem in se bom trudil dopoldne po počitku nadaljevati s sveženjem. Hvala dodoljubnim za razumevanje.

Zgodili smo:
Skoraj devet ur sva v LJ posvetila mojemu nezdravju. V krvološki čakalnici sem zapisal začetek dobre melodije za Peto sovražnikovo. Iztok je delovniško dežural in objavil Gnjavnik za tri dneve. Povabili za 30 marec v Zagreb (Funk club). Dokončal sem podnapisovanje fotk novo goriške uprizoritve, nekoliko pisal pisma zgodaj v noč.

Neuradno:
Nazaj je vozila Arijana, jaz pa sem naju krmil s pečeno govedino, starim kruhom, čebulo, povprečnim sirom in radičem.@ Zvečer pred spanjem je Arijana preučevala izvide in jih primerjala. Sedimentacija je visoka in razloga še niso odkrili ne glede na krvološko smer, ki gre ko svojim ciljem. Odločil sem se svoji zdravnici predlagat še smer "Pljuča".

Barko Mrecelj