Frkade ukradli

ponedeljek, 11.3.2019 11:36

pička jim materna. Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor.

21h 22 V zelo dobrem počutju pozdravljam dodoljubne in ogorčen razglašam, da so Iztoku ukradli starane in ošiljene kole akacij. Arijana se po steranju kuhinjskega Neredovića v mišjo luknjo leže na kavču kriminali. odgovoril sem že na prva štiri vprašanja Nataše Čepar. Valter Krmac je smsnil popoldne: "Se slišimo jutri med deseto in enajsto". Pesem "U zvijezdanoj tami" sem pred eno uro trikrat zaporedoma zapelzaigral. rešena je iz slepe ulice v kateri je tičala mesece, če ne že leta. Kefirjeve cvetačice so v svežem mleku. Dobro se počutim, vem da ne bo trajalo večno a tako bit neozdravljivo bolan kot sem bil danes bi si želel biti še leta in leta.

Trdo sranje, grenko scanje. 13h58 Spodnji sekret je Arijanin trdi drek zamašil. Vsi smo ponosni! Moj urin po zajtrku je bil neokusen kot zoprno zdravilo. Mateji Koležnik sem pisal "Drugo mnenje, isti zos". Novinarki Nataši sem pisal, da mi ni všeč, če bo urednik Ali Žerdin šele tik pred objavo intervjuja odločal o njegovi končni dolžini. "Seksi disco hit" je bil odličen. Drugi camel tudi. Arijana je med odščipavanjem žive meje proti cesti zadržala odščipnjeno vejico, škarje pa vrgla stran.

Melodija dobra za pesem o bolezni. 11h59 S številko 39 se je Arijana v nelojalnih razmerah načakala za pik. Nakupila je tudi presežna živila (španske borovnice in maline). V dobrem počutju sem zagnal običajen dan in porazil Neredka ob petju bolezenske melodije. Poklicala je Maja Prekmurska, novinarka Nataša je poslala vprašanja. Podnapisi včerajšnje novice so. Dober dan.

Barko Mrecelj