Danes "Po prvem Zoomu!"

četrtek, 19.11.2020 04:56

V mksMc Botegin od 17h do 20h bo potekal proizvodni proces v nizu uprizorizev "Slovosnosti 2020", ki ga sofinansira Ministrstvo za kulturo"

19h10 Iztok nima časa ker ga brez ostanka pije vsebinsko poročilo za "Slovostnosti 2020". Današnje uprizarjanje po 17h ("Po prvem Zoomu!") je bilo za poročilo pišočega samotno. Po telefonu sta se z Arijano dogovarjala o računih. On jih je že zbral in skeniral. Jaz sem mu po telefonu že poročal o bodrilnem spletnem sestanku UPB, ki ga je vodila Odgovornica Mojca, sodelovali pa smo iz MB, Škofje Loke, Kranja, Cerknega, Postojne in Kopra. Po vnosu scenografije in olistenju tovorne limuzine je najin sestanek skoraj odpadel. Prvo dejanje danes se je imenovalo: "Delovna osama v opustelih Butalah", drugemu je ime: "Za besedenje skoraj ni časa". V tretjem dejanju "Priprava na TV FB" bova tudi postavila mikrofon in vse drugo potrebno. 20h12 Tudi Dorina souprizarja z nama. FBTV zaključek "Pravljica za nasvidenje in pesmica za rak na trebušni slinavki". Poklicala Katja iz Grćije, bo poklicala jutri, ker se nam mudi. Predstava je zaključena. Hvala za pozornost.

Ves čas moramo varovati naše zdravje. Zato se neposrednega souprizarjanja moreta udeležiti še največ dve osebi. Na telefonski številki 041 318245 in 041 642236 zato prosiva najavite vaš prihod. Ob 19h 45 bova zadnje dejanje današnje prireditve predvajala v živo na FB dpzn. Dobrodošli! Hvala za pozornost!

Barko Mrecelj