Danes ob 19h v Kulturnem domu Občine Hrpelje-Kozina

četrtek, 25.6.2020 09:41

izvajamo Četrti četrtek z Draganom Živadinovim. Na vrhu Iztokov Gnjavnik, Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor

25. jun. 20, četrtek

V Boteginu ob štirih in pol. Cunder in hčerkica Cunder si ogledala razstavo, mislila, da bo pogovor z Živadinovim tu. Pa ne. V Hrpeljah. Naložil, za opremo v KD OHK odpeljal tudi Sama V. 25 nas bilo na odličnem »Četrtem četrtku«, Živadinov se spet izkazal za odličnega sogovornika in predavatelja. Ob desetih spet v Boteginu, kapnil še kamionist Buco, zdaj pa na farmo Krkoč, kjer nocoj ne bo filmonoč. Noč.

Alkohol: 0,2518h05 Preveč sva gledala dober češki film iz časa druge svetovne vojne. Arijanini obe plastnici sta bili vrhunski. Uspelo ji je tudi presnet včerajšnjo debilno "Zdravico". iztok ima že vse potrebno naloženo. Dragan Živadinov je telefoniral pred par urami in sporočil, da je vse odlično.

Pridite danes v Kulturni dom Občine Hrpelje-Kozina ob 19h. Tam bo Dragana Živadinova v odgovarjanju omejevala peščena ura. 12h 35 Včerajšnje fotke so podnapisane, Iztokov Gnjavnik je na vrhu, skuto bo treba izculiti in dati v glavo šestdeset let starega Siemensa. @ V dolgem zimskem spodnjem perilu tehtam 68,85 kg po razblatenju. To je približno dva kilograma manj kot lani ob tem času. V 365 dneh me je bolezen izjedla za 200 dkg kar niti ni zelo tragično. orehovega medu nisem jedel na tešče, ker ga tudi nikoli nisem pa ga uživam vsak dan kadar ga imam. prebral sem novo Franjotovo knjigo do petnajste strani ob prostatnem čaju. Prebranje ni bilo naporno. našel sem eno izpuščeno črko in sem jo označil.

Danes bo Četrti četrtek z Draganom Živadinovim. Danes smo vsi ponosni na samostojno državo. 9h37 Arijana je že objavila fotke, tretjič še ni sočno kihnila. Tudi jaz še nisem v tretje rekel "Na zdravje!" @ Po pokončanju pred deveto sem v kuhinji udaril Neredka in se uprl zadirčnosti nezadovoljne direktorice. Včerajšnji pokazatelji kakovosti so se vrnili na dostojno raven a količinski so padli. Dopolnit moram torkovo in včerajšnje povzemanje. Dobro jutro!

Barko Mrecelj