8370 centov dražje

ponedeljek, 12.11.2018 01:14

Razposlali smo vsakemu drugemu gospodinjstvu v OHK letak. Arijani uspela vgradnja videotov na Facebook Orodja. Poslanje računov Jasmini. Iztok tudi obgnjavil. Čekeliš padel na rebra.

Kao sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor:

22h02 Porabnice in porabniki porabljajo. Iztok pravi, da sem mu prejšnji teden dal 100 eurov in mu zato ne zmanjkuje denarja. Fejsbook Orodja je imel v eni uri skok ogledodov iz 47 na 85. Arijana in Predin se zračita. Spomnil sem se današnjega dopoldanskega razgovora z novinarko Popovičevega Radia Capris. Glede na rezultate anket na radia spletni strani objavljajo količino video dokumentiranih odgovorov kandidirajočih. Na primer: Cesar 3 minute, Franca eno minuto, Brecelj samo fotko in zvočni posnetek. Vprašala me je, če mislim, da je video dokumentirano odgovarjanje prednost! Sem ji rekel naj vpraša Jeretiča, če je to prednost. Ali pa naj vpraša na šolo za medijske komunikascvije, če že sama ni hodila v šole. Je rekla, da jo zanima samo še ali jutri pridem ali ne in da mora it delat. Sem jo vprašal, če misli, da ji telefoniram iz brezdelnosti.

19h 30 Z zamudo dodoljubnim, ki nas ne izneverjajo.Iztok je v gnezdu, Arijana baje v trgovini, nažrt zelenjave končno svežim Dodota. Doslej je bil potek dneva iz mojega stališča (Marko) takle: takojnavsezgodaj pregledovanje vsebin mojih slavnih kuvert. Spravil sem tudi večinoma nepopisane kuverte, ki jim Arijana pravi smeti. Celo denarnico sem pregledal in izpraznil. Šulc je s pomočjo svoje spolne prepričljivosti in svoje soproge Neže pravočasno lansiral letake Andreja Fistra z opoldanskim avtobusom iz Ljubljane. Arijana je objavljala posnetke na Facebooku Orodja, izpeljal sem razposlanje 837 letakov na vsako drugo gospodinjstvo v OHK skozi Pošto Slovenije, ki danes žal ni več nudila uslug po šest centov ampak po 16. Iztok je delovniško dežural in pomagal v vseh smereh (tudi v smeri navpično navzgor).

13h 10 Iščemo račune, pošiljamo, skeniramo in drugo (Arijana)