Četrti četrtek o politični nepismenosti

sreda, 25.7.2018 01:41

Današnji Doganetto Društva prijateljev zmernega napredka zaenkrat še brez plakata

Samospoštovane, samospoštovani !


V Muzeju Klanec 18b (Občina Hrpelje-Kozina) bo danes, 25.julij 2018 od 17h do 20h tretje kulturno druženje Sredobredje. Osebno po telefonu povabljenim bova z Arijano pripravila tudi prigrizek, ringloji, limonada, kava in čaj pa bodo na razpolago vsem dobronamernim.

Najave po telefonu na 00386 (0)41 318245 so zaželjene.


Jutri, 26.7.18 ob 19h bo v vsakem vremenu Četrti četrtek s politologom Tončijem Kuzmaničem o politični nepismenosti. Razgovor bom kvasil podpisani, Arijana bo projecirala video posnetke iz letošnjega LENTa, vstop bo prost, prostovoljni prispevki dobrodošli, dogodek soorganizirata OHK in kulturni konzorcij Prvi na vasi.


Seveda še ne veste, da imajo samonikli kmetovalci Puhovi letos krompirjevo letino stoletja, da danes ob 16h pokupatorji KUD-a France Prešeren predstavljajo in utemeljujejo poplenitev imena Trnfest na Karunovi 14, da bi moja mama imela danes štiriindevetdeseti rojstni dan.


Zavestno še naprej do Novega leta kršimo EU zakon in vas prosimo, da sledite svetlemu zgledu tistih, ki so nam poslali(e) elektronsko pisemce soglašanja s prejemanjem Doganetta.


Za Konzorcij Prvi na vasi

propagaj Marko Brecelj


Konzorcij Prvi na vasi so: Društvo prijateljev zmernega napredka (DPZN),

Ustanova nevladnih mladinskega polja Pohorski bataljon (UPB) in Orodje

nevladnih na lokalnih volitvah, stranka Akacije

drustvo@dpzn.org / www.dodogovor.org / 00386(0)41 318245 (Marko)