Četrtek in FLGBT start

četrtek, 28.11.2019 11:55

Predsednik komisije za Ježkovo nagrado Slavko Hren rad govoril v ogrevani dvorani OHK. Študent kmetijstva pripeljal mamo. V Boteginu zvečer Projekcija "Nož v srce" bila zelo mladinska.

Na vrhu Iztokov Gnjavnik, Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor. 28. nov:

19, četrtek

Dopoldan sestanek stanovalci - izvajalci v Semedeli. Težko, da bodo našo uličico uredili do konca leta. Opoldan in nekaj v Boteginu. Nekaj gostov. Arijana v delovni akciji. Dorina bo tu poskrbela za odprtje in ostoljenje pred večerno filmsko predstavo, z Arijano v KD OHK na »Četrti četrtek« z režiserjem. Tam nas bilo 10, na filmu v Boteginu (samo malo zamude) na začetku 14, na koncu ducat. Meni bil film še kar všeč, Arijana rekla »kakšna groza«, Dorina ne bila navdušena. Enajsta, zadnji odhod. Jutri naprej.

Alkohol: 1,25Usklajanje ne najlažje. 11h 34 Pod oblaki na toplem v Sanatoriju pozdravljam dodoljubne. Hvala za pozornost in razumevanje. Včerajšnja zlogomelodija je izpuhtela iz glave, posnetkov danes najverjetneje ne bom utegnil poslušati. Ester Mihalič je pravkar obljubila uskladit novega hišnika in Alena, ki je vedno pomagal pri projekciji. Zagon dneva je bil običajen, Neredoviču nisem dovolil zadihat. V vodi je telečja kost (mogoče tudi nekaj mesa) in jušna zelenjava. na praženi čebuli bosta dve jajci, ker jih imava na zalogi. Kaže, da bova z Arijano oba dvakrat vozila v Butale vsak s svojim avtom. delovnega načrta se ni dalo orisat brez napetosti v razgovoru.

Viselo v podnaslovu: "Danes ob 20h v mksMc Botegin film "Nož v srce" Danes ob 20h v mksMc Botegin film "Nož v srce" " Barko Mrecelj