Zdravitveni protokol spet v celoti

ponedeljek, 14.9.2020 11:29

Z Matijo o Drugi svetovni. Sprotno dnevniško povzemanje dodoljubnim od spodaj navzgor

00h 42 Arijana Mačkinenco sprehaja. Zlogomelodim tipkaje. @ Malo mehkejše skute je polna skleda. Putin odobril Belorusu denar in vojaško prisotnost. Matija danes spekel polnjene bučke. Bere Pirjevca, ki piše baje korektno. Komaj čakam na branje Krleževe enciklopedije. Lahko noč.

Klobuk spet pri glavi. Nedelja skoraj povzeta. 21h 36 Arijana šla dol k mačku. Tipkam in zlogomelodim. @ Slovenija je spet na rdečem seznamu. Počivajoče kolesarje v Franciji testirajo. Po kaši, kuskusu in bučkah sem omagal na kavču za najmanj dve uri. Razblatenje je bilo spektakularno nevarno. Sumim včerajšnjo polskisano juho. Iztok danes v Boteginu z Arijano dočakal od soseda Matjaža Kekića klobuk. Po mačka iskalnem obhodu ohišnice me je Predin čakal pred garažnimi vrati. Moj včerajšnji šofer je povedal, da včeraj z menoj priletnim sopotnikom ni vozil kot običajno vozi.

Predlog programa Alelujanja pripomnjen. Šik bi video projekcije. 13h 47 Oba sva pred zaslonoma, T je 26,4 zunaj, 25,0 tu. @ Vculjenje v celoti izpeljala direktorica. Prehlajena Mojca se strinja z dodanjem UPB preteklosti v program. Spisati hočem vsaj osnutka svojih kratkatkov. Po laneni skuti sta Pirjevec in Neredko v mišji luknji. Franjo najavil radijsko branje svojih pesmi in smrt založnika Petra Amaliettija.

Še poletje kar. Mlekokis uspešen. 11h 15 Arijana me odganja od vculjanja. 24,5 je zunaj in tu. @ Po 385 vtisih sem zasanjal do 10h. Arijana je spravila Škrata k Timoteju. V k. s. p. p. tehtam 66,25 kg (rekord), utrip sede 68, počutje dobro. Takoj moram prebrat Mojce Odgovornice in Černelča predlog in spit čaj. Dober dan!

Barko Mrecelj